YourGift Holiday & Travel

De YourGift – Holiday & Travel Card geeft je van alles voor op reis! Ga je voor een leuk dagje uit, rust, een weekendje weg of een sfeervol diner? Met de YourGift – Holiday & Travel Card is dit allemaal eenvoudig en snel geregeld!
1 Aantal :
2 Bedrag :
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.
De YourGift – Holiday & Travel Card kan bij vele speciaalzaken en webshops worden ingeleverd. Voor een actueel overzicht en partners bij jou in de buurt kun je kijken op de website van YourGift: www.yourgift.nl
De YourGift – Holiday & Travel Card is o.a. te besteden bij diverse hotels, reisbureau’s, vakantieparken, warenhuizen en restaurants. Kies uit wat je wilt en betaal met de YourGift – Holiday & Travel Card!

Het tegoed op de YourGift – Holiday & Travel Card is in delen te besteden. Het resterende saldo blijft op de YourGift – Holiday & Travel Card staan totdat je het weer gebruikt.
De YourGift – Holiday & Travel Card is onbeperkt geldig vanaf het moment van activeren. Na 24 maanden wordt er maandelijks een vergoeding ingehouden voor het instant houden van het tegoed. Deze vergoeding wordt achteraf per kwartaal verrekend met het saldo op de kaart.
tracking pixel