Betaalmethoden

Hieronder lees je met welke betaalmethoden je kunt afrekenen op Giftcards.nl

iDeal

Met iDeal is betalen zeer eenvoudig. Je kiest je eigen bank en betaalt via je de eigen vertrouwde internetbankieren omgeving. Deelnemende banken zijn: ABN AMRO, Rabobank, ING, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, Triodos Bank, RegioBank en Van Lanschot Bankiers. De betaling wordt direct verwerkt.

Bankoverschijving

Bij de betaalmethode ‘bankoverschrijving’ kun je het bedrag zelf overmaken naar rekeningnummer dat in beeld verschijnt. Wanneer wij de betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling gereed gemaakt en aangeboden voor verzending. De betalingsverwerking bij de bank kan enkele werkdagen in beslag nemen. Omdat de giftcards uit veiligheidsoverwegingen inactief verstuurd worden ontvang je een e-mail om je giftcards te activeren.

PayPal

Online afrekenen kan ook met Paypal. Hiervoor kies je bij het doen van je bestelling voor de betaalmethode Paypal. Vervolgens vul je een aantal gegevens van jezelf in, en ga je naar je Paypal account. Zodra je in je account de betaling bevestigd hebt, wordt de betaling uitgevoerd. Direct nadat de betaling succesvol is, wordt de bestelling verwerkt.

Creditcard

Giftcards.nl ondersteunt betalingen met Mastercard en Visa. De transactiekosten voor deze betaalmethode bedragen 3% van het aankoopbedrag. Tijdens het afrekenen kies je voor Mastercard of Visa en vult alle benodigde informatie in. De bestelling wordt hierna direct verwerkt.

Giftcards.nl Keuzekaart

Met de Giftcards.nl Keuzekaart is het mogelijk om de ontvanger van de cadeaukaart zélf een keuze te laten maken uit alle giftcards in het assortiment. Je gebruikt hem als betaalmiddel op Giftcards.nl. Heb je een Giftcards.nl Keuzekaart ontvangen? Bekijk het stappenplan Keuzekaart inwisselen voor meer informatie over hoe je de Keuzekaart kunt verzilveren.

Telefoon

Je betaalt door te bellen naar ons 0900-nummer. Dit nummer wordt getoond na het kiezen voor deze betaalmethode. Je volgt de instructies aan de telefoon op en je ziet op het scherm wanneer je betaling voltooid is. De bestelling wordt hierna direct verwerkt.

Achteraf betalen

De betaalmethode ‘Achteraf betalen’ is mogelijk voor grote zakelijke orders. De giftcards worden bij deze betaalmethode zo spoedig mogelijk verzonden, maar kunnen pas geactiveerd worden wanneer de betaling op onze rekening is bijgeschreven. De betalingsverwerking bij de bank kan enkele werkdagen in beslag nemen. U ontvangt een factuur op het opgegeven e-mailadres en kunt vervolgens het bedrag overmaken naar het rekeningnummer dat in beeld verschijnt. Zodra de betaling bij ons binnen is, sturen we een e-mail om de giftcards te activeren.

Couponcode

Bestel zoals gebruikelijk en kies bij het betalen voor de methode couponcode. Op het scherm wordt aangegeven welk bedrag aan codes wordt ingeleverd. Je kunt hierbij meerdere coupons inwisselen. Daarnaast kun je het eventuele restant afrekenen met een andere betaalmethode, bijvoorbeeld iDeal.
tracking pixel