BioscoopCadeau Compleet

Geef met het BioscoopCadeau Compleet iemand een ontspannen bioscoop belevenis die helemaal compleet is met frisdrank én popcorn. Kies je voor een romantische komedie, een animatiefilm, actiefilm of een thriller? De keuze is geheel aan de ontvanger. Geniet van een heerlijk avondje uit en kijk een film naar keuze met gratis frisdrank en popcorn in één van de Pathé bioscopen door heel Nederland.

Een BioscoopCadeau geven

Als je niet weet wat je iemand cadeau moet geven, zit je met een avondje naar de bios altijd goed. En met deze giftcard kan de ontvanger zelf de juiste film kiezen. Zijn of haar avond kan niet meer stuk met dit film cadeau! Komedie, actie of drama - van welk genre de ontvanger van deze giftcard ook houdt, met een bioscoopcadeau zit je altijd goed. Draait er geen een film naar smaak? Om de paar weken komen er nieuwe films in de bioscoop, die je vast wel wilt zien. Zorg er wel voor dat je binnen een jaar na aankoop van het BioscoopCadeau Compleet een film hebt bezocht, anders dan is de giftcard niet meer geldig.

Je kunt de giftcard inleveren bij alle Pathé bioscopen in Nederland en andere aangesloten bioscopen inwisselen. Je kunt alleen aan de kassa betalen met deze giftcard en het geldt niet op de 3D en IMAX voorstellingen. Naast de gekozen film krijg je ook een frisfrank en popcorn bij inwisseling van dit cadeau. Een compleet bioscoop bezoek geef je met Giftcards.nl!

Voor meer informatie - zoals het saldo en de geldigheid - over deze cadeaukaart kun je kijken op de website van Bioscoopcadeau.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik BioscoopCadeau Compleet inleveren


Je kunt je BioscoopCadeau Compleet inleveren in één van de aangesloten bioscopen in Nederland, waaronder alle Pathé Bioscopen. Je vindt de dichtstbijzijnde bioscopen heel gemakkelijk door op de website van BioscoopCadeau je postcode in te voeren. Je ziet dan een overzicht met bioscopen bij jou in de buurt.

Hoe werkt BioscoopCadeau Compleet?


Lever BioscoopCadeau Compleet in bij één van de aangesloten bioscopen. Kies eerst op de website van BioscoopCadeau een bioscoop naar keuze en kies daarna de film die je graag wilt zien. In de bioscoop betaal je de film, frisdrank en popcorn met BioscoopCadeau Compleet aan de kassa.

Hoe lang is de kaart geldig?


BioscoopCadeau Compleet is 1 jaar geldig na uitgifte. De geldigheid kun je controleren op de website van BioscoopCadeau.
tracking pixel