BioscoopCadeau

Geef een leuk avondje bios cadeau met BioscoopCadeau. Maak je geen zorgen meer over het uitkiezen van de perfecte film. Met deze giftcard kan de ontvanger zelf kiezen naar welke film hij of zij wil. Je hebt altijd een film cadeau in de buurt want de bon is in te wisselen in alle Pathé bioscopen in Nederland.

Film cadeau geven met het BioscoopCadeau

Dankzij Giftcards.nl kun jij eenvoudig een film cadeau geven. Op de website is de bon in één waarde verkrijgbaar: €9,95. Het is soms moeilijk te bepalen van wat voor genre films iemand houdt. Als je een romantische drama-film kiest, kan het zo maar zijn dat de ontvanger meer van komedies houdt. Met deze filmbon geeft jij een eersteklas cadeau. De ontvanger kan deze inruilen voor één van de reguliere filmvoorstellingen naar keuze. Handig, want zo geef jij altijd de perfecte film cadeau!

De cadeaukaart kun je besteden bij alle Pathé filmtheaters en andere aangesloten bioscopen in Nederland. Je kunt de giftcard de hele week inwisselen. Dit kan alleen bij de kassa’s van de bioscopen en je kunt geen films online reserveren. Op 3D en IMAX films wordt altijd een toeslag berekend, daarom is deze tegoedbon alleen geldig op de reguliere voorstellingen. De cadeaubon is tot één jaar na aankoop geldig. Kijk op BioscoopCadeau.nl voor meer informatie over je saldo, geldigheid van je gift card en bioscopen bij jou in de buurt.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik BioscoopCadeau inleveren


BioscoopCadeau kan ingeleverd worden in één van de aangesloten bioscopen in Nederland, waaronder alle Pathé Bioscopen.

Hoe werkt BioscoopCadeau


BioscoopCadeau kan worden ingeleverd in één van de aangesloten bioscopen. Op de website van BioscoopCadeau, kies je een bioscoop naar keuze. Uiteraard kun je zelf een film uitkiezen. In de bioscoop betaal je de film met BioscoopCadeau aan de kassa.

Hoe lang is de kaart geldig


BioscoopCadeau is 1 jaar geldig na uitgifte. De geldigheid kun je controleren op de website van BioscoopCadeau.
tracking pixel