BladCadeau Giftcard

Met een BladCadeau Giftcard geef je gegarandeerd een origineel én passend cadeau. De cadeaukaart is in te wisselen voor een tijdschrift abonnement naar keuze. Een abonnement op de Quote, LINDA. of Voetbal International, het kan allemaal. Je kunt kiezen uit meer dan 60 tijdschriften. Hoe groot of klein je het cadeau ook wilt maken, met een BladCadeau Giftcard zit je altijd goed!

Een cadeaukaart van BladCadeau kopen

Het leuke van BladCadeau is dat je niet één cadeau, maar heel veel cadeaus aan iemand geeft. Iedere week of maand valt het volgende cadeautje weer op de deurmat. Tijd voor wat me-time op de bank met iets lekkers en dat leuke tijdschrift.

Je kunt kiezen uit meerdere waardes, met een minimale waarde van €15 en een maximale waarde van €150.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de BladCadeau Giftcard besteden?


De giftcard is te besteden op de website van BladCadeau. Achter je computer heb je binnen no time de kaart verzilverd en hoef je nog maar één ding te doen: wachten totdat het eerste tijdschrift door de brievenbus wordt geschoven.

Hoe werkt de Bladcadeau Giftcard?


Een BladCadeau kopen doe je hier. Is de giftcard binnen? Dan kun je op Bladcadeau.nl de giftcard inwisselen. Voordat je de BladCadeau Cadeaukaart kunt gebruiken, moet de kaart eerst geactiveerd worden. Daarna is het tijd om een tijdschrift te kiezen. Ga bij het afrekenen voor ‘cadeaukaart’, waarna je alleen nog maar alle gegevens in hoeft te vullen. Wanneer het abonnement afgelopen is, stopt het vanzelf. Zo simpel is het!

Hoe lang is de BladCadeau Giftcard geldig?


De BladCadeau Giftcard is 2 jaar geldig vanaf het moment van aankoop.
tracking pixel