Dierendag

Verwen je huisdier met een dierendag cadeau

Werelddierendag valt elk jaar op 4 oktober. Deze datum is gekozen als eerbetoon aan Franciscus van Assisi die zijn leven gewijd had aan dieren en op deze dag stierf. Deze dag wordt steeds vaker aangegrepen om dierenrechten te promoten en ook worden steeds vaker kinderen voorgelicht over dit onderwerp. Maar voor jou is het natuurlijk de ideale dag om jouw geliefde huisdier te verwennen! Heb jij een hond, kat, vis of iets anders? Voor elk dier is wel een leuk dierendag cadeau te vinden!

Online een dierendagcadeau bestellen

Dierendag wordt door vele huisdierenbezitters over de gehele wereld gevierd door hun huisdieren deze dag eens extra in de watten leggen! Maar wat kun je op Giftcards.nl kopen voor je huisdier? Je kunt op de website geen speciale cadeaus aanschaffen, maar wel kun je een giftcard bestellen die je kunt besteden in een winkel met dierenbenodigdheden. Zet je huisdier eens in het zonnetje en bestel een giftcard van GAMMA of Praxis. In deze bouwmarkten kun je vele spullen kopen waar je jouw huisdier mee kunt verwennen! Sinds 2013 kun je ook verschillende producten voor je dier bestellen op Bol.com. Of je nou een hond, kat of vis hebt, uit het ruime assortiment vind je een dierendagcadeau voor elk huisdier!

Geen huisdier? Vier toch dierendag!

Ook als je geen huisdier hebt, kun je op 4 oktober even stil staan bij Werelddierendag. Verras iemand met een dagje dierentuin met de Pretparken en Dierentuinen Cadeau Card of geef iemand een leuke knuffel in de vorm van hun favoriete dier met bijvoorbeeld de Bol.com Cadeaukaart.

Heb je een giftcard of geschenk besteld op een werkdag vóór 16.00 uur? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd.
Lees meer
tracking pixel