woensdag, 27 oktober, 2021

Een onvergetelijke beleving met Sinterklaas!

De voorpret van het kopen van Sinterklaas cadeaus kan beginnen. De tijd vliegt, dus voordat je het weet is het 5 december!
Het vinden van een origineel Sinterklaas cadeau is niet altijd even gemakkelijk. Met nog een maand voor de boeg, zitten we nu in de stilte voor de (feest) storm. Iedereen kan zich nog rustig oriënteren en de winkels zijn nog niet overvol met winkelend publiek. Voor degene die sowieso geen groot fan van winkelen is maar wél een origineel cadeau wil kopen, hebben wij van giftcards.nl de perfecte cadeautip. Geef dit jaar een speciale en gedenkwaardige belevenis cadeau! Wij hebben een groot assortiment aan cadeaubonnen, waarmee je iemand een fantastische dag (of nacht) kan bezorgen. Een hotel overnachting, een dagje naar de sauna, een bioscoopavondje of een vermakelijke middag in een pretpark behoren allemaal tot de mogelijkheden. Verras iemand voor Sinterklaas met een cadeaubon waarmee hij of zij een onvergetelijke ervaring kan beleven!

 

Wij helpen je graag op weg en hebben hieronder een top 5 samengesteld van cadeaubonnen die erg goed in de smaak zullen vallen als Sinterklaas cadeau!

 

 

1. Hotel Giftcard

Met de Hotel Giftcard zal je iedereen verblijden! Je kan met deze giftcard je geliefde, familielid, vriend of vriendin trakteren op een overnachting in een hotel naar keuze. De sfeervolle decembermaand is er bij uitstek geschikt voor om een weekendje weg te gaan. Met 500.000 aangesloten accommodaties wereldwijd kan je letterlijk alle kanten op! Of je nu knus bij de openhaard wil vertoeven in een huisje op het plattenland, of een luxe hotel boekt in een bruisende wereldstad, met de Hotel Giftcard powered bij Expedia is het allemaal mogelijk! Deze veelzijdige giftcard is o.a. te besteden bij Hilton, Belvilla, Van der Valk Hotels & Restaurants, Fletcher Hotels en Best Western. Verras nu iemand met dit geweldige Sinterklaas cadeau!

2. Efteling Giftcard

De komende maanden is de Winter Efteling een bijzondere, sfeervolle plek om te bezoeken. Geef daarom de Efteling Giftcard als Sinterklaas cadeau! Met dit geschenk maak je menig kind of gezin blij, maar dit cadeau is ook uitermate geschikt voor een stel als romantisch uitje. Zo kan je kan genieten van verschillende attracties en live entertainment. Ook is het daarnaast mogelijk om in de Efteling te dineren en sprookjesachtig te overnachten. Haal nu dit originele Sinterklaas cadeau in huis en laat het avontuur in de wondere wereld van de Efteling maar snel beginnen!

3. Sinterklaas Keuze Cadeaukaart

De naam zegt het al, deze cadeaubon is perfect als Sinterklaas geschenk! Met de veelzijdige Sinterklaas Keuze Cadeaukaart heeft de gelukkige ontvanger keus uit meer dan 150 verschillende cadeaubonnen uit ons assortiment. O.a. de Bijenkorf Cadeaukaart, de Zalando Cadeaubon, de Hotel Giftcard, de Douglas Giftcard, de Wehkamp Cadeaukaart en Diner Cadeau behoren tot de vele opties. Zo geef je dus altijd een geslaagd Sinterklaas cadeau. Vooral wanneer je iemand minder goed kent, niet precies weet wat hij of zij wil hebben of niet zoveel tijd hebt om stad en land af te zoeken naar een goed cadeau, is de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart ideaal!

4. Nationale Bioscoopbon

Een avond naar de bioscoop is misschien wel nog leuker als het buiten donker is en je lekker warm binnen kunt weg dromen bij een goede film op het witte doek. De Nationale Bioscoopbon is dus, zeker in deze tijd van het jaar, een perfect Sinterklaas cadeau! Het is een ideaal geschenk voor jong en oud en te besteden bij alle bioscopen in Nederland. Met de kerstvakantie in zicht is deze cadeaubon zeker ook voor (ouders met) kinderen leuk om als Sinterklaas cadeau te schenken. Verras dus nu je vriend, vriendin, moeder, nichtje of opa met een heerlijk bioscoopavondje!

5. Sauna & Wellness Cadeaukaart

Dit cadeau is zeker in de koude wintermaanden erg welkom. Verras nu iemand met de Sauna & Wellness Cadeaukaart als Sinterklaas cadeau! Met deze cadeaukaart zorg je ervoor dat de gelukkige ontvanger uitgebreid in de watten wordt gelegd in 1 van de 165+ sauna’s in Nederland! Opwarmen in de sauna, genieten van een massage en relaxen in luxe baden, daar komt echt iedereen tot rust van. Trakteer iemand met Sinterklaas op deze heerlijke cadeaubon!

 

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!

ZAKELIJKE BESTELLING?
Benieuwd naar meer informatie over zakelijke bestellingen?
Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur!
Ook voor gepersonaliseerde cadeaukaarten, feestelijke verpakkingen en andere leuke extra's ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag verder!