fonq.nl giftcard

fonQ.nl: hét eigentijdse webwarenhuis met 60.000 mooie producten. Deze webshop biedt een uitgebreid assortiment aan fonQ-producten. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een man, vrouw of kind, met een fonQ giftcard maak je ze allemaal blij! Er zijn vele unieke fonQ-producten te vinden zodat jouw cadeau extra speciaal wordt. In het assortiment van de webwinkel vind je alle producten voor in en om het huis.

Let op: De giftcard is op het hele assortiment te besteden dat door fonQ wordt verkocht. De giftcard is helaas niet bruikbaar voor producten die worden aangeboden door externe verkooppartners. Wanneer je een product hebt aangeklikt staat er direct onder de verkoopprijs 'Verkoop door'. Staat hier een andere partij genoemd dan fonQ? Dan betekent het dat dit een externe verkooppartner is en de giftcard op dit product niet is in te wisselen.

Een fonQ giftcard bestellen

Je kunt eenvoudig en snel online een fonQ giftcard bestellen op Giftcards.nl. Met een uitgebreid aanbod aan diverse producten geef je met deze giftcard het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid. Selecteer de waarde die je op de kaart wilt zetten en rond je bestelling af. Binnen een mum van tijd heb jij je giftcard in huis - of laat deze direct bij de ontvanger thuis bezorgen. Genoeg tijd om nog last-minute je cadeau te bestellen!

Heb je de fonQ.nl giftcard cadeau gekregen? Dan ben jij één van de gelukkige die een leuk cadeau uit kan zoeken uit het fonQ assortiment! Je hebt een keuze uit talloze mooie producten - en het assortiment blijft groeien. Je kunt kiezen uit verschillende product categorieën zoals wonen, koken en lifestyle. Met zo’n compleet aanbod heb je zo het perfecte cadeau gevonden!

Je kunt de fonQ.nl giftcard online inwisselen. Neem een kijkje in het aanbod van de webshop en kies een fonQ-product uit. Je kunt in je winkelmandje de cadeaukaart selecteren en de unieke code invoeren om de bestelling verder af te ronden. De giftcard van de winkel kan in één keer besteed worden maar ook in delen. Mocht het product dat je aanschaft hoger zijn dan de waarde die op de giftcard staat, dan kun je het resterende bedrag met een andere betaalmethode afrekenen.

Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.
De fonQ.nl Giftcard kun je besteden bij fonQ.nl. Je hebt de keuze uit het gehele assortiment - én dat is nogal wat!
De giftcard is op het hele assortiment te besteden dat door fonQ wordt verkocht. Let op, de giftcard is helaas niet bruikbaar voor producten die worden aangeboden door externe verkooppartners. Wanneer je een product hebt aangeklikt staat er direct onder de verkoopprijs 'Verkoop door'. Staat hier een andere partij genoemd dan fonQ? Dan betekent het dat dit een externe verkooppartner is en de giftcard op dit product niet is in te wisselen. Kijk voor extra informatie over de fonQ giftcard op https://www.fonq.nl/giftcard/.

De fonQ Giftcard hoeft niet in één keer besteed te worden en kan in delen worden besteed.
De fonQ.nl Giftcard is 2 jaar geldig vanaf het moment van aankoop. Wil je precies weten tot wanneer je giftcard geldig is? Ga dan naar www.fonQ.nl/giftcard
tracking pixel