Geluksmunten

Verras iemand met een geluksmunt

Wil je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt? Dat kan met een geluksmunt! De munten zijn geschikt voor je oma, vriendin, vriend, broer, oom of wie je maar wilt. De geluksmunt is geschikt voor allerlei speciale gelegenheden zoals een verjaardag, of voor spannende gebeurtenissen zoals een examen of nieuwe baan. Zo herinner je de ontvanger eraan dat je er voor diegene bent, op ieder moment van de dag. De ontvanger kan de munt namelijk bij zich dragen in bijvoorbeeld een portemonnee of broekzak. Zo ben je altijd bij ze.

Bestel geluksmunten online

Heb je geen zin om je huis uit te gaan en winkels af te struinen op zoek naar een leuk cadeau? Maak het jezelf makkelijk en bestel een geluksmunt online bij Giftcards.nl. Wij hebben namelijk verschillende geluksmunten in ons assortiment, zoals de ‘I love you’ geluksmunt en de ‘Beschermengel’ geluksmunt. Kies de munt die bij de situatie van de ontvanger past en je weet zeker dat deze in de smaak valt.

Combineer de geluksmunten

De geluksmunten hebben verschillende betekenissen. Door er één cadeau te geven kan je iemand helpen herinneren om alles uit de dag te halen of wens je iemand simpelweg succes. Wil je het cadeau nog leuker maken? Geef de geluksmunt dan in combinatie met een giftcard van Giftcards.nl. Er is keuze genoeg, want je kan kiezen uit categorieën die variëren van wonen en beauty tot belevenissen en hotelovernachtingen.
Lees meer
Geluksmunten cadeau geven
Geluksmunt - Geluksmunt

Geluksmunt - Geluksmunt

€ 3,95
tracking pixel