Wijn cadeau

Doe een fles lekkere wijn cadeau


Verras iemand op aangename wijze en doe een fles lekkere wijn cadeau. Wijn ontstaat door de vergisting van het sap van druiven. De meeste wijnen worden gemaakt in streken in Italië, Frankrijk en Spanje en worden vaak vernoemd naar de streek van herkomst. Champagne komt bijvoorbeeld uit de gelijknamige streek in Frankrijk. Wijn heb je daarom in allerlei soorten. De meest bekende wijnen zijn de rode en witte wijn. Andere voorbeelden van bekende wijnen zijn de champagne, prosecco of cava. Giftcards.nl heeft een ruim assortiment aan wijnen van dit soort. Je kunt kiezen om een fles Italiaanse of Franse wijn cadeau te doen, maar ook een fles Spaanse wijn is leuk om cadeau te doen.

Online een fles wijn bestellen


Een fles wijn bestel je heel eenvoudig online. Op Giftcards.nl heb je met een paar klikken je bestelling geplaatst. En met een ruime keuze uit verschillende soorten wijn, zit er altijd wel iets voor jou tussen. Geniet op een zomerse dag van bijvoorbeeld een koele Follador Vita Rosa Frizzante of vier een speciale gelegenheid met de fruitige Taittinger Brut Réserve Champagne! Ben je last-minute met je cadeau? Bij Giftcards geldt: op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Zo kun je toch nog op tijd die fles heerlijke wijn cadeau doen!

Combineer een fles wijn met een cadeaukaart


Combineer een flesje wijn met één van de vele cadeaukaarten van Giftcards.nl. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een fles wijn samen te geven met lekkere chocolade. Op deze manier tover je een glimlach op ieders gezicht. Combineer een fles heerlijke wijn met een leuk cadeau en proost op een feestelijke gebeurtenis!
Lees meer
Wijnen cadeau
Taittinger Brut Réserve Champagne 1/2 fles

Taittinger Brut Réserve Champagne 1/2 fles

€ 27,99
Taittinger Brut Réserve Champagne 1/1 fles

Taittinger Brut Réserve Champagne 1/1 fles

€ 42,99
Condor Peak Red Merlot

Condor Peak Red Merlot

€ 9,99
Condor Peak Rose

Condor Peak Rose

€ 9,99
tracking pixel