GezondheidsBon

Wil jij jouw vrienden, familie of collega’s ondersteunen in een gezonde levensstijl? Verras ze dan met een GezondheidsBon! Persoonlijk, bewust en makkelijk! Van personal training tot bio cosmetica, van saunabezoek tot superfood en van gezonde receptenboeken tot lifestyle support. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het geven…met maar één cadeau!
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de GezondheidsBon inleveren?


Het aanbod is te vinden op www.gezondheidsbon/aanbod en is onderverdeeld in de categorieën: Voeding & Ondersteuning, Sport & Fitness, LifeStyle Support, Yoga & Pilates, Personal Care, Boeken & Magazines, Buitenleven, Wellness & Sauna, Medisch en Duurzaamheid.

Daarnaast zijn in de webshop op www.gezondheidsbon/specials producten direct aan te schaffen met een GezondheidsBon die speciaal geselecteerd zijn om een gezonde levensstijl ondersteunen.

Hoe werkt de GezondheidsBon?


Elke GezondheidsBon heeft een unieke cijfercode die de huidige waarde vertegenwoordigt. Online is deze code in te vullen bij het afrekenen via een aangesloten webshop. Bij een fysieke locatie kan de barcode gescand worden of middels de magneetstrip bij een pin-terminal betaald worden.

Is de waarde van de GezondheidsBon meer dan het totaalbedrag van de aanschaf dan blijft het restant geldig voor een volgende aankoop.

Hoe lang is de GezondheidsBon geldig?


De GezondheidsBon is 2 jaar geldig.
tracking pixel