Giftfor2 - Lunch Deluxe voor 2

Geniet samen van een heerlijke en uitgebreide lunch met de GiftFor2 - Lunch Deluxe voor twee! Met deze Gift for 2 giftcard kun je bij één van de ruim 200 restaurants of lunchrooms in gezellige dorpjes en bruisende steden terecht voor een heerlijke salade of een luxe broodje.

Een lunch voor twee cadeau geven

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau? Dan is er niets leuker dan samen tijd doorbrengen onder het genot van een heerlijke lunch. Met het Giftfor2 - Lunch Deluxe voor twee geef je de ontvanger de keuze uit een lekkere lunch bij een restaurant naar keuze. Dit is het lekkerste cadeau van Nederland!

De Giftfor2 - Lunch Deluxe voor twee is het ideale cadeau voor iedere gelegenheid. Of je nou op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een geschenk voor een huwelijk of voor een jubileum, een lunch cadeau krijgen, waardeert iedereen! Een luxe salade, een lekker soepje of een overheerlijk broodje? Met deze giftcard kan iedereen genieten van een middag vol lekkers. Deze lunch cadeaukaart kun je inleveren bij meer dan 200 restaurants, lunchrooms en cafés door heel Nederland.

Het inwisselen van de Giftfor2 - Lunch Deluxe voor twee is heel eenvoudig. Op de website voer je jouw unieke code in, waarna meteen de beschikbare lunch locaties getoond worden. Uit deze lijst kun je een locatie kiezen om heerlijk te lunchen. Zodra jij hebt gereserveerd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Deze bevestiging is jouw betaalbewijs. De Giftfor2 giftcard is tot één jaar na uitgifte geldig.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik Giftfor2 - Lunch voor twee inleveren?


De Giftfor2 - Lunch voor twee is in te leveren op de website van Giftfor2.

Hoe werkt Giftfor2 - Lunch voor twee?


Met de Giftfor2 - Lunch voor twee Giftcard kan je op de website van Giftfor2 een restaurant of lunchroom kiezen voor 2 personen. Op de Giftfor2 website vul je het unieke kaartnummer in die op je Giftfor2 - Lunch voor twee Giftcard staat en kan je de keuze maken uit alle restaurants en lunchrooms die beschikbaar zijn voor een heerlijke lunch. Reserveer vervolgens telefonisch bij het desbetreffende restaurant of lunchroom. Bij aankomst lever je de Giftfor2 Giftcard in en kun je genieten van een heerlijke lunch! GiftFor2 - Lunch voor twee giftcard heeft een vaste waarde van € 32,-

Hoe lang is Giftfor2 - Lunch voor twee geldig?


De Giftfor2 Giftcard is 1 jaar geldig.
tracking pixel