Giftfor2 - Puur overnachten voor 2

Giftfor2 - Puur overnachten voor 2 is het cadeau om samen van een heerlijke nacht te genieten. Met Giftfor2 - Puur overnachten voor 2 kan je kiezen uit een reservering bij diverse hotels in Nederland en België in de natuur of stad om te genieten van een overnachting inclusief ontbijt. Giftfor2 - Puur overnachten voor 2 is geldig voor 2 personen!

Een overnachting cadeau geven

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Dan zit je goed bij Giftcards.nl. Op de website vind je meer dan 80 verschillende giftcards voor iedere gelegenheid. Het meest heerlijke cadeau is een giftcard voor een overnachting in een hotel naar keuze! De Giftfor2 Puur overnachten voor twee is een ideaal cadeau om te geven voor een verjaardag, huwelijk, jubileum en andere feestelijke gelegenheden.

Je kunt er even tussenuit om in de watten gelegd te worden in een luxe hotel. Dit cadeau kun je inleveren bij tientallen hotels in Nederland, België. Luxemburg en Duitsland. Ga je een nieuwe plek verkennen in het buitenland of kies je voor een luxe overnachting bij een van de hotels in Nederland. Op de website van Giftfor2 kun je jouw Puur Overnachten giftcard eenvoudig inwisselen voor een overnachting naar keuze.

Je voert de unieke code van jouw kaart in en maakt een keuze voor een van de deelnemende locaties. De beschikbare hotels verschijnen automatisch als jouw kaartnummer wordt herkend. Zodra jij een reservering hebt gemaakt, ontvang je per e-mail de bevestiging. Dit is je betaalbewijs, dus neem deze mee voor je overnachting. Een heerlijke overnachting, dat is puur genieten! Let op: de giftcards van Giftfor2 zijn tot één jaar na uitgifte geldig. Wissel de cadeaukaart op tijd in.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik Giftfor2 - Puur overnachten voor 2 inleveren?


Giftfor2 - Puur overnachten voor 2 is in te leveren je op de website van Giftfor2.

Hoe werkt Giftfor2 - Puur overnachten voor 2?


Met de Giftfor2 - Puur overnachten voor 2 giftcard kun je op de website van Giftfor2 een hotel uitkiezen om met 2 personen te genieten van een overnachting inclusief ontbijt in een van de vele mooie hotels in de natuur of stad. Op de Giftfor2 website vul je het unieke kaartnummer in die op je Giftfor2 - Puur overnachten voor 2 giftcard staat en kun je de keuze maken uit alle hotels die beschikbaar zijn. Reserveer vervolgens telefonisch bij het desbetreffende hotel. Bij aankomst lever je de Giftfor2 - Puur overnachten voor 2 giftcard in en kun je genieten van een heerlijke nacht!

Hoe lang is Giftfor2 - Puur overnachten voor 2 geldig?


De Giftfor2 - Puur overnachten voor 2 giftcard is standaard een jaar geldig vanaf de uitgiftedatum.
tracking pixel