Giftfor2 - Uitje voor 2

Gift for 2 Uitje voor twee is een originele giftcard die in te leveren is in Nederland en België voor bijvoorbeeld een bezoek een museum, avondje theater, whiskeyproeverij, golf arrangement of een ander leuk uitje. De Giftfor2 – Uitje voor 2 is geldig voor 2 personen!

Uitje voor twee cadeau geven

Met tweeën een dag weg is een ideaal cadeau voor iedere gelegenheid. Je kunt de Giftfor2 inleveren bij meer dan 100 locaties in Nederland en België. Zo kan de ontvanger van deze giftcard heerlijk genieten. Bepaal zelf wat je gaat doen! Maak een rondvaart door de grachten, bezoek een museum of ga iets actiefs doen. Wat je ook voor ogen hebt, het juiste uitje voor twee heb jij zo gekozen.

De Gift for 2 Uitje voor Twee giftcard kan ingewisseld worden op de website. Voer de unieke code in om het saldo te controleren en te bekijken welke uitjes jij kunt kiezen. De beschikbare activiteiten worden meteen getoond en zijn te filteren op provincie en plaats om het jou gemakkelijker te maken om te kiezen. Zodra je een uitje hebt gekozen, moet je deze bevestigen om de reservering compleet te maken. Je ontvangt direct een e-mail met de reservering. Deze moet je goed bewaren want dit is je betaalbewijs (niet de giftcard). Op de website vind je meer informatie over de Giftfor2 - Uitje voor 2.

* Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik Giftfor2 - Uitje voor 2 inleveren?


Giftfor2 - Uitje voor 2 is in te leveren je op de website van Giftfor2.

Hoe werkt Giftfor2 - Uitje voor 2?


Met de Giftfor2 - Uitje voor 2 Giftcard kan je op de website van Giftfor2 een leuk en origineel uitje kiezen voor 2 personen. Op de Giftfor2 website vul je het unieke kaartnummer in die op je Giftfor2 - Uitje voor 2 Giftcard staat en kan je de keuze maken uit alle uitjes die beschikbaar zijn. Reserveer vervolgens telefonisch het desbetreffende uitje. Bij aankomst van het gekozen uitje lever je de Giftfor2 Giftcard in en kan je genieten van de belevenis!

Hoe lang is Giftfor2 - Uitje voor 2 geldig?


De Giftfor2 - Uitje voor 2 Giftcard is standaard een jaar geldig vanaf de uitgiftedatum.
tracking pixel