Efteling Cadeaukaart

Een sprookjesachtig dag geef je cadeau met de Efteling Cadeaukaart! De ontvanger kan zelf kiezen waarvoor hij of zij deze giftcard wilt gebruiken. Je kunt het inwisselen in de ‘hele’ wereld van de Efteling voor onder andere een toegangskaartje voor de Efteling of een souvenir in één van de vele Efteling shops. Maar ook een onvergetelijke overnachting in Efteling Bosrijk of het Efteling Hotel kun je eenvoudig afrekenen met de giftcard van het pretpark. Met dit Efteling cadeau heeft de ontvanger binnenkort - dankzij jou - een leuke dag in het sprookjes park, met attracties als de Vliegende Hollander, de avontuurlijke Droomvlucht of Monsieur Cannibale.

Efteling cadeau

Met een Efteling Cadeaukaart kun je iemand verrassen met een wereld vol wonderen! Het cadeau kun je eenvoudig en snel online bestellen op Giftcards.nl. Kies de kaart en bepaal de waarde die je op de giftcard wilt zetten - variërend van €10 tot €150. De ontvanger van de giftcard kan deze gebruiken voor de entree, een overnachting of om bepaalde producten af te rekenen in het park.

Met een dag in de Efteling, waan je jezelf in een magische wereld waar alles mogelijk is. Er zijn genoeg leuke attracties voor jong en oud en je kunt rondstruinen in het sprookjesbos. Hier vind je alle bekende verhalen uit de sprookjesboeken. Heb je de Efteling cadeaukaart ontvangen? Deze kun je tot drie jaar na uitgifte besteden aan toegang tot het park, een diner of souvenir en een overnachting. Voor een overnachting bij het sprookjespark kun je kiezen voor Bosrijk of het Efteling Hotel.

Het is niet mogelijk om de Efteling cadeaukaart in te wisselen bij online bestellingen. De giftcard kun je alleen gebruiken om af te rekenen bij de kassa’s van het pretpark of tijdens een telefonische reservering voor Bosrijk en het Efteling Hotel. Kijk op de website voor meer informatie over de giftcard - zoals het saldo en de geldigheid.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.
De Efteling Cadeaukaart kun je inleveren de magische sprookjeswereld van de Efteling.
Met de Efteling Cadeaukaart kun je een toegangskaartje, een cadeau uit de Efteling winkel of een heerlijk diner uit Polles Keuken kopen. Tijdens het afrekenen hoef alleen de Efteling Cadeaukaart aan de kassamedewerker geven om te betalen.

De Efteling Cadeaukaart kan in delen besteed worden.
De Efteling Cadeaukaart is 3 jaar geldig.
tracking pixel