Podium Cadeaukaart

Wil je iemand een avondje uit cadeau doen? Met de Podium Cadeaukaart kun je kaartjes voor allerlei voorstellingen en concerten van meer dan 250 podia geven. Of de ontvanger nu van cabaret, dans, musical, theater, ballet, popmuziek of opera houdt, met deze theater bon kun je alle kanten op. De podiumkaart wordt door de meeste theaters, podia, concertzalen en festivals in Nederland geaccepteerd. Je kunt dus met een gerust hart naar je favoriete voorstelling in het Beatrix Theater, DeLaMar of Carré. De Podium Cadeaukaart is populair, in 2015 won deze cadeaukaart zelfs de verkiezing Giftcard Van Het Jaar.

Podiumkaart kopen

Het is heel makkelijk om een Podium Cadeaukaart aan te schaffen. Het enige dat je hoeft te doen is het bestelproces te doorlopen, je bepaalt vervolgens zelf wanneer de kaart verstuurd moet worden. Je kunt de Podiumkaart bestellen in diverse waarden, van €10 tot €150. De cadeaukaart is te gebruiken voor de aanschaf van toegangsbewijzen en tickets.

De Podium Cadeaukaart is een leuk cadeau om samen te besteden. In de online uitgaansagenda kun je samen een voorstelling of concert uitzoeken en de kaarten direct online bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om aan de kassa af te rekenen met de podiumkaart.

Het voordeel van deze theaterbon is dat hij onbeperkt geldig blijft. Als je hem vooraf registreert op podiumcadeaukaart.nl ontvang je bij verlies of diefstal een nieuw exemplaar.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Podium Cadeaukaart besteden?

De Podium Cadeaukaart is bij meer dan 250 podia te besteden. Bekijk podiumcadeaukaart.nl om de verzilverpunten te bekijken.

Hoe werkt Podium Cadeaukaart?

Met de Podium Cadeaukaart kun je bij meer dan 250 podia in Nederland toegangsbewijzen aanschaffen. Je kunt de podiumkaart ook online verzilveren.

Als er restant tegoed achterblijft op je podiumkaart kun je dat gebruiken voor volgende aankopen. Als je er onvoldoende tegoed op je kaart hebt staan kun je altijd bijbetalen.

Hoe lang is de Podium Cadeaukaart geldig?

De Podium Cadeaukaart is onbeperkt geldig.
tracking pixel