Prenatal Cadeaukaart

Is er iemand in je omgeving zwanger, net bevallen en ga je op kraamvisite en wil je een leuk cadeau geven maar je weet niet wat? Geef dan de Prenatal cadeaukaart! Met deze giftcard kan de ontvanger bijde Prénatal terecht voor de leukste cadeaus! Een leuke knuffelbeer, een te gek babypakje of iets anders! De Prenatal cadeaukaart is in elke winkel in Nederland te besteden!

Prénetal cadeaukaart geven

Verras de kersverse ouders met deze leuke giftcard! Hét perfecte cadeau voor als je niet weet wat je moet geven. En een cadeau uitzoeken voor iemand die zwanger is of net een kindje heeft gehad, kan heel moeilijk zijn. Veel ouders hebben zelf als veel gekocht voor hun kleintje of hebben toch net een andere smaak dan jij hebt. Met deze Prénetal cadeaukaart maak je ze in ieder geval blij want zo kunnen ze zelf een geschenk kiezen uit het uitgebreide assortiment van de babywinkel.

Heb je een Prénetal cadeaubon ontvangen? Dan heb jij het geluk dat je een cadeau kan kiezen uit het uitgebreide aanbod van deze leuke baby winkel. De giftcard is geldig op het gehele assortiment. Je kunt kiezen voor een autostoel, verzorgingsproducten en nog veel meer. En heb je even niets nodig? De Prénetal cadeaukaart is onbeperkt geldig, dus je kunt deze bewaren tot je iets nodig hebt of graag wilt hebben. Je kunt alleen aan de kassa betalen met de giftcard. Het is nog niet mogelijk om online bestellingen af te rekenen. Voor meer informatie over de Prénetal cadeaukaart kun je kijken op de website.

* Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Prénatal Cadeaukaart inleveren?


De Prénatal Cadeaukaart kan je bij elke Prénatal winkel in Nederland besteden. Wil je weten waar een Prénatal winkel bij jou in de buurt zit? Kijk dan even op de website van Prénatal.

Hoe werkt de Prénatal Cadeaukaart?


Met de Prénatal Cadeaukaart kan je bij alle Prénatal winkels in Nederland producten kopen. Tijdens het afrekenen geef je de Prénatal Cadeaukaart aan de medewerker achter de kassa zodat hij of zij de Cadeaukaart voor je kan scannen. Is het te betalen bedrag lager dan het tegoed op je Cadeaukaart? Dan blijft het resterende bedrag op de kaart staan zodat je het voor de volgende keer kan gebruiken!

Hoe lang is de Prénatal Cadeaukaart geldig?


Het saldo op je Prénatal Cadeaukaart is onbeperkt geldig en kan in delen worden besteed bij één van de vele Prénatal winkels in Nederland.
tracking pixel