Beauty&Parfum Cadeau

Ken je iemand die het verdiend om in de watten gelegd te worden? Gun je iemand een complete dag vol ontspanning? Met het Beauty&Parfum Cadeau geef je een écht verwencadeau. De ontvanger maakt zelf de keuze: een heerlijk luchtje, een huidverzorgingsproduct, een ontspannen dagje sauna of een kappersbehandeling. Er is een ruime keuze van bekende locaties in heel Nederland.

Wellness cadeau geven

Maak iemand gelukkig met het Beauty & Parfum cadeau! Met dit cadeau geef de ontvanger de mogelijkheid zichzelf helemaal in de watten te leggen en zijn of haar zorgen even opzij te zetten. Op Giftcards.nl kun je de giftcard eenvoudig en snel bestellen. De giftcard is al verkrijgbaar vanaf €5. Je kunt de het cadeau extra speciaal maken door een geschenk toe te voegen. Kies voor een fles lekkere wijn, een reep chocolade of een heerlijke badolie.

Het Beauty & Parfum cadeau kan besteed worden bij verschillende winkels en bedrijven. De ontvanger van deze Beauty giftcard kan zelf kiezen wat hij of zij met de kaart doet. Zo kun je de giftcard inwisselen voor de beste verzorgingsproducten van onder andere Rituals of ICI PARIS XL. Ga je liever naar een wellness of onder de zonnebank? Dat kan! De Beauty & Parfum cadeaukaart kun je ook inwisselen bij verschillende sauna’s, wellness locaties en zonnestudio’s door heel Nederland. Op de website van het Beauty & Parfum Cadeau vind je meer informatie over de geldigheid, het saldo en de inleverpunten.

Een Beauty & Parfum giftcard is tot één jaar na aankoop geldig. Je kunt het tegoed in zijn geheel of in delen besteden.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik Beauty&Parfum Cadeau inleveren?

Beauty&Parfum Cadeau is in te leveren bij honderden locaties in Nederland, waaronder alle vestigingen van ICI Paris XL, Rituals en Ariane Inden. Voor een overzicht van alle deelnemende locaties van Beauty&Parfum Cadeau kun je kijken op www.beautyenparfumcadeau.nl

Hoe werkt Beauty&Parfum Cadeau?

Voor deelnemende winkels/locaties van Beauty&Parfum Cadeau kijk je op de website van Beauty&Parfum Cadeau, www.beautyenparfumcadeau.nl. In de locatie naar keuze reken je af met je Beauty&Parfum Cadeau pas. De pas is vrij en in delen te besteden.

Hoe lang is de kaart geldig?

Beauty&Parfum Cadeau is 1 jaar geldig na uitgifte. De geldigheid kun je controleren op de website van Beauty&Parfum Cadeau.
tracking pixel