Bloemencadeaubon
Tags: bloemen, boeket, tuin,

Bloemencadeaubon

Wat is er leuker om te krijgen dan een bos bloemen? Helemaal niets! Om welke feestelijke gelegenheid het ook gaat, een mooi boeket misstaat nooit. Maar je kunt niet van iedereen weten wat zijn of haar favoriete bloemen zijn, daarom is er de Bloemencadeaubon. Met de cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Deze giftcard is in te leveren bij meer dan 1000 verschillende bloemisten. Een giftcard voor bloemen is één van de leukste geschenken om te geven én te krijgen.

Bloemen cadeau geven

Je kunt de Bloemencadeaubon online bestellen via Giftcards.nl. De giftcard is te bestellen vanaf €10. De bloemenbon is bij ruim 1000 bloemisten in te leveren. Bloemen cadeau geven kan bij elke gelegenheid. Maar het kan lastig zijn om de juiste bos uit te kiezen. De één houdt van zonnebloemen terwijl een ander liever een mooie bos tulpen binnen heeft staan. De Bloemencadeaubon is dé oplossing! Met de bon kan zelf een leuk cadeau uitgezocht worden bij één van de bloemisten. Met deze cadeaukaart geef je de ontvanger altijd zijn of haar favoriete bloemen cadeau.

Ga naar de website van Bloemencadeaubon om het saldo van je gift card te controleren of de aangesloten bloemisten bij jou in de buurt te vinden. De tegoedbon is geldig op het hele assortiment van de bloemisten en je hoeft het tegoed niet meteen in zijn geheel te besteden. Resterende bedragen blijven op de giftcard staan, die onbeperkt geldig is. De bon is niet te gebruiken om online een boeket te bestellen en te laten bezorgen.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.
De Bloemencadeaubon is in te leveren bij één van de ruim 1500 aangesloten bloemisten in Nederland. Op de website Bloemencadeaubon.nl kun je op basis van postcode een bloemist bij jou in de buurt vinden!
Met de Bloemencadeaubon kun je bij één van de ruim 1500 aangesloten bloemisten in Nederland betalen. Het bedrag op de Bloemencadeaubon kan in delen worden besteed voor alle soorten bloemwerk. Het restant blijft op de Bloemencadeaubon staan voor de volgende keer.
Op Bloemencadeaubon.nl kun je bekijken hoe lang je Bloemencadeaubon nog geldig is. Je hoeft alleen de code van je cadeaubon in te voeren en vervolgens krijg je te zien hoe lang je kaart geldig is en hoeveel tegoed er nog op staat.
tracking pixel