bol.com cadeaukaart

Met de Bol.com cadeaukaart geef je iemand de keuze uit meer dan 5 miljoen producten! De online winkel heeft daarmee het grootste assortiment onderverdeeld in verschillende categorieën zoals boeken, cd’s, dvd’s, games, elektronica, speelgoed, computer en zelfs huishoudelijke apparaten. Door het grote assortiment maak je iedere ontvanger blij met deze Bol.com cadeaubon.

Bol.com cadeaubon

Een Bol.com cadeaubon kun je eenvoudig aanschaffen bij Giftcards.nl. Dankzij het uitgebreide assortiment aan producten zit er voor ieder wat wils bij. De ontvanger van de giftcard zal dus zeker iets naar zijn of haar zin vinden.

In het aanbod van Bol.com vind je onder andere honderdduizenden films en boeken in verschillende talen en genres. Een game uitkiezen om cadeau te geven kan heel moeilijk zijn. Helemaal als je niet zeker weet welke console de ontvanger heeft. Maar met deze giftcard maak je ook de gamer blij. Met duizenden artikelen in de gamecategorie kan de ontvanger altijd de nieuwste en populairste spellen of extra accessoires aanschaffen voor de juiste spelcomputer!

Op de website zijn er ook genoeg producten te vinden die je nodig hebt in het huishouden, zoals keukenapparaten en zelfs wasmachines. Je hebt de keuze uit vele producten van de beste merken. Dagelijks én wekelijks zijn er nieuwe aanbiedingen te vinden. Dit is ideaal, want de cadeaubon van Bol.com is geldig op het gehele assortiment! De cadeaukaart is onbeperkt geldig en hoeft niet meteen in één keer besteed te worden.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de bol.com cadeaukaart inleveren?


De bol.com cadeaukaart kun je inleveren op de website van bol.com.

Hoe werkt de bol.com cadeaukaart?


Met de bol.com cadeaukaart kan de ontvanger producten uitkiezen op de website van bol.com en vervolgens met de bol.com cadeaukaart afrekenen.

Tijdens het plaatsen van de bestelling kun je de cadeauboncode invoeren (die achterop de bol.com cadeaukaart staat) in het daarvoor bestemde veld en klik je op toevoegen. Vervolgens wordt er om de PIN-code gevraagd die achter op de bol.com cadeaukaart staat, onder de kraslaag. Het te betalen bedrag wordt direct verrekend met de bestelling. Een eventuele restwaarde kan bij een toekomstige bestelling gebruikt worden en blijft beschikbaar!

Hoe lang is de bol.com cadeaukaart geldig?


De bol.com cadeaukaart is 3 jaar geldig na uitgifte datum.
tracking pixel