de Bijenkorf CadeauCard

De Bijenkorf Cadeaucard is dé cadeaukaart van het bekende, luxe warenhuis. Deze giftcard werkt met hetzelfde gemak als een creditcard en is in ieder filiaal en op elke afdeling van de Bijenkorf te besteden. Ook op de webshop van de Bijenkorf kun je deze leuke giftcard gebruiken.

Een Bijenkorf bon online bestellen


De Bijenkorf CadeauCard kun je eenvoudig en snel online bestellen op Giftcards.nl. De giftcard is al verkrijgbaar vanaf €5. Dit is het beste cadeau voor iedereen die niet weet wat hij of zij moet geven en toch iemand wil verrassen met een luxe geschenk. Kies de waarde die je op de Bijenkorf giftcard wilt zetten en rond de bestelling af. Voor je het weet heb je de bestelling in huis!

Als je dit luxe cadeau geeft, krijgt de ontvanger de keuze uit een uitgebreid assortiment aan verschillende producten van topmerken. De Bijenkorf heeft verschillende vestigingen door heel Nederland. Het toonaangevende warenhuis kenmerkt zich door een luxe uitstraling.

Je kunt terecht bij de Bijenkorf voor verschillende producten. Zo vind je in het ruime assortiment van het waren de lekkerste geurtjes. Besteed de giftcard aan een van de heerlijke geurtjes van Chanel of Gucci. De giftcard kan ook besteed worden aan de vele cosmetica producten of nieuwste accessoires. En ook de laatste mode voor vrouwen, mannen en kinderen vind je in het assortiment.

Giftcard op een werkdag vóór 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Bijenkorf Cadeaucard inleveren.


De Bijenkorf Cadeaucard kan in iedere Bijenkorf vestiging worden ingeleverd. Daarnaast is de Bijenkorf Cadeaucard ook online te besteden op www.debijenkorf.nl.

Hoe werkt De Bijenkorf Cadeaucard


De Bijenkorf Cadeaucard kun je bij ieder filiaal van de Bijenkorf besteden. Daarnaast is de Bijenkorf Cadeaucard ook online te besteden op www.debijenkorf.nl. Het bedrag op de Bijenkorf Cadeaucard is vrij en in delen te besteden.

Hoe lang is de kaart geldig


Het bedrag op de Bijenkorf Cadeaucard is onbeperkt geldig. De waarde op de Bijenkorf Cadeaucard kun je controleren op de website van de Bijenkorf.
tracking pixel