Diner Cadeau

Met Diner Cadeau doe je het meest culinaire cadeau van Nederland cadeau. Met deze giftcard kun je bij meer dan 2500 restaurants terecht, welke geselecteerd zijn op het hoge culinaire niveau en de aangename ambiance. Alle restaurants die deze giftcard accepteren hebben kwaliteit, originaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Dankzij deze criteria is de belevingswaarde van de ontvanger van de kaart gegarandeerd hoog en valt dit restaurant cadeau altijd in de smaak!

Diner cadeau kopen

Een diner cadeau kopen kan eenvoudig en snel bij Giftcards.nl. Je kunt giftcards geven van verschillende waarden, variërend van €10 tot €150. Deze kaarten zijn te besteden bij meer dan 2500 restaurants in Nederland. Zo zit er altijd wel een eetgelegenheid bij jou in de buurt! Door de vele aangesloten restaurants maakt het niet uit wat voor trek je hebt. Of je nu tapas wil gaan eten of liever de lekkerste pannenkoeken van de provincie wilt proeven, het perfecte etentje krijg je dankzij de dinercheque.

Op de website van het Diner Cadeau kun je de aangesloten restaurants in jouw buurt vinden. Heb je een dagje of weekendje weg gepland? Je kunt per provincie kijken bij welke restaurants je de dinercheque kunt inwisselen. Een lekker etentje is de ideale afsluiting van jouw dag.

De dinerbon is tot één jaar na uitgifte geldig. Op de website vind je verdere informatie over het controleren van de geldigheid en het saldo van je giftcard.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Diner Cadeau inleveren?


Diner Cadeau kan je bij meer dan 2000 restaurants inleveren in Nederland. Er is altijd een restaurant in de buurt! Op de website van Diner Cadeau kan je een aangesloten restaurant bij jou in de buurt vinden!

Hoe werkt de Diner Cadeau?


Met Diner Cadeau kan je heerlijk dineren bij één van de aangesloten restaurants. Wanneer je na een smaakvolle avond wilt gaan betalen kan je dit doen met de Diner Cadeau Giftcard. Het aangesloten restaurant accepteert Diner Cadeau via de pinterminal of webkassa.

Staat er meer saldo op je Diner Cadeau dan je hoeft af te rekenen? Het resterende bedrag blijft geldig gedurende de geldigheidstermijn!

Hoe lang is de Diner Cadeau geldig?


De waarde op je Diner Cadeau is 1 jaar geldig na uitgifte van de Giftcard.
tracking pixel