Giftfor2 - High Tea Deluxe voor 2

Gift for Two High Tea Deluxe is het cadeau voor de liefhebber van zoete en hartige hapjes. Deze giftcard is in te leveren voor een High Tea Deluxe voor 2 personen bij diverse restaurants en tearooms in gezellige dorpjes en bruisende steden in Nederland en België. Deze leuke giftcard voor een High Teas is geldig voor 2 personen!

High Tea cadeau geven

Ben je op zoek naar een cadeau voor een echte theeleut? Geef dan een High Tea cadeau! Tijdens een High Tea kun je zo veel thee drinken als je wilt, onder het genot van heerlijke hapjes en lekkernijen.

Een High Tea is het ideale cadeau voor bijvoorbeeld je beste vriendin, zus, moeder, oma of tante. Jullie kunnen samen genieten van een ontspannen middag vol met lekkere hapjes. De giftcard is in te leveren bij één van de deelnemende locaties in bruisende steden en pittoreske dorpjes. Combineer een High Tea bijvoorbeeld met een dagje shoppen en geniet na het winkelen van de verschillende soorten thee, taartjes, koekjes en sandwiches.

Heb je de Gift for Two High Thea Deluxe cadeau gekregen? Deze giftcard kun je eenvoudig inwisselen op de website van Giftfor2. Het saldo kun je op de website controleren door de unieke code in te voeren. Wanneer je de code hebt ingevoerd, krijg je direct te zien waar jij je giftcard kunt inleveren. Maak een keuze uit de deelnemende locaties en reserveer een High Tea. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer je de reservering hebt gemaakt. Neem deze bevestiging mee op de dag van de High Tea. De Giftfor2 - High Tea Deluxe voor twee is tot één jaar na uitgifte geldig.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik Giftfor2 - High Tea voor 2 inleveren?


Giftfor2 - High Tea voor 2 is in te leveren je op de website van Giftfor2.

Hoe werkt Giftfor2 - High Tea voor 2?


Met de Giftfor2 -High Tea voor 2 Giftcard kan je op de website van Giftfor2 een heerlijk restaurant of tearoom uit kiezen om met 2 personen van een heerlijke high tea te genieten. Op de Giftfor2 website vul je het unieke kaartnummer in die op je Giftfor2 - High Tea voor 2 Giftcard staat en kan je de keuze maken uit alle restaurants en theehuizen die beschikbaar zijn. Reserveer vervolgens telefonisch bij de desbetreffende locatie. Bij aankomst lever je de Giftfor2 Giftcard in en kan je genieten van de high tea!

Hoe lang is Giftfor2 - High Tea voor 2 geldig?


De Giftfor2 -High Tea voor 2 Giftcard is standaard een jaar geldig vanaf de uitgiftedatum.
tracking pixel