Giftfor2 - Tafelen voor 2

Met de GiftFor2 Tafelen voor twee giftcard kun je samen genieten van een heerlijk driegangendiner in één van de ruim 200 restaurants in Nederland. Hou je van Oosterse Sushi, Italiaanse specialiteiten, Spaanse Tapas of Franse hoogstandjes? Dan zit je met de deze GiftFor2 Giftcard goed!

Heerlijk tafelen voor 2

Met de Giftfor2 giftcard kun je heerlijk tafelen voor 2. Verras iemand met een lekker diner en bestel de giftcard op Giftcards.nl. Selecteer het bedrag (alleen beschikbaar in €60) en voer de gevraagde gegevens in. De giftcard wordt direct verstuurd en thuisbezorgd op het opgegeven adres. De ontvanger van deze dinerbon kan het direct bij vele restaurants in heel Nederland inwisselen voor een drie gangen diner voor twee personen.

Kijk op de website van Gift For 2 voor meer informatie over dit heerlijke cadeau. Je kunt op de website ook de verschillende locaties vinden waar je de giftcard kunt inwisselen. Er zijn honderden restaurants aangesloten waar jij je dinerbon kunt inleveren. De meeste eetgelegenheden bevinden zich in Nederland maar er zijn er ook een aantal in België te vinden. Kies één van de restaurants uit en maak telefonisch een reservering. Je kunt bij aankomst de Giftfor2 Tafelen voor Twee giftcard inleveren.

Let op: de Gift for 2 giftcard is tot één jaar na aankoop geldig en wordt bij besteding in zijn geheel verzilverd.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik Giftfor2 - Tafelen voor twee inleveren?


De Giftfor2 - Tafelen voor twee is in te leveren op de website van Giftfor2.

Hoe werkt Giftfor2 - Tafelen voor twee?


Met de Giftfor2 - Tafelen voor twee Giftcard kan je op de website van Giftfor2 een restaurant kiezen voor 2 personen. Op de Giftfor2 website vul je het unieke kaartnummer in die op je Giftfor2 - Tafelen voor twee Giftcard staat en kan je de keuze maken uit alle restaurants die beschikbaar zijn voor een heerlijk driegangendiner. Reserveer vervolgens telefonisch bij het desbetreffende restaurant. Bij aankomst lever je de Giftfor2 Giftcard in en kun je genieten van een heerlijke avond! De GiftFor2 - Tafelen voor twee giftcards heeft een vaste waarde van € 60,-

Hoe lang is Giftfor2 - Tafelen voor twee geldig?


De Giftfor2 Giftcard is 1 jaar geldig.
tracking pixel