HEMA Cadeaukaart

Wil je een origineel cadeau geven maar weet je niet wat? Geef dan een HEMA Cadeaukaart! Voor elke gelegenheid biedt de HEMA Gift Card een geschikt cadeau met keuze uit meer dan 10 categorieën aan producten. Denk aan make-up, kleding, foto artikelen en nog veel meer! Bij HEMA vind je voor ieder wat wils.

HEMA Cadeaukaart

HEMA is al sinds 1926 niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Bij de productie van de artikelen, die allemaal door HEMA zelf gemaakt worden, staat eenvoud hoog in het vaandel. Gewone dingen bijzonder maken, daar staat HEMA voor. Het resultaat is een ruim assortiment waar altijd iets leuks te vinden is.

De HEMA Cadeaukaart van Cadeaukaart.nl is verkrijgbaar in verschillende waarden, variërend tussen € 10 en € 100. Gebruik jouw HEMA Gift Card als betaalmiddel in een van de winkels in Nederland, België, Frankrijk of Luxemburg of in de online shop. Let op: het is (nog) niet mogelijk om online te betalen met een cadeaukaart bij het bestellen van gebak, fotoartikelen en cadeaukaarten.

Voordat de HEMA Cadeaukaart gebruikt kan worden, moet deze eerst geactiveerd worden via Giftcards.nl.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de HEMA Cadeaukaart besteden?


In alle fysieke winkels van HEMA kan de cadeaukaart worden besteed. Dat zijn alle winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Ook in de online shop kan de cadeaukaart als betaalmiddel worden gebruikt.

Hoe werkt de HEMA Cadeaukaart?


De cadeaubon van HEMA is te gebruiken als betaalmiddel in alle HEMA winkels en in de online shop. In de winkel wordt de cadeaukaart bij de kassa gescand en de waarde in mindering gebracht op het aankoopbedrag. Het eventueel resterende aankoopbedrag kan worden voldaan via pin of contante betaling. Heb je niet de volledige waarde van je cadeaukaart gebruikt? Dan blijft de resterende waarde op de kaart staan.
Wil je de cadeaukaart gebruiken in de online shop? Kies dan in het betaalproces voor de optie 'betalen met cadeaukaart'. Indien nodig kan je het resterende aankoopbedrag voldoen via iDeal.

Hoe lang is de HEMA Cadeaukaart geldig?


De HEMA Cadeaubon heeft een onbeperkte geldigheid. De kaart kan daarnaast in delen worden besteed.
tracking pixel