HotelCadeau van Hotel Specials

Geef iemand het HotelCadeau van Hotel Specials cadeau. Met deze giftcard kan de ontvanger een hotelovernachting boeken bij duizenden verschillende aanbieders in binnen- en buitenland. Deze giftcard is ideaal voor iedere gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, bruiloft of andere speciale gelegenheid, met deze bon zit je altijd goed! De giftcard kan bijvoorbeeld ingewisseld worden voor een ontspannen overnachting in een wellness hotel, een weekend in een bruisende stad en nog veel meer.

Online het Hotelcadeau bestellen

Iemand verrassen met een overnachting doe je met een beetje hulp van Giftcards.nl. Je kunt eenvoudig en snel online een HotelCadeau van Hotel Specials bestellen. Voor iedere gelegenheid is deze giftcard het ideale cadeau. Het Hotelcadeau kun je inwisselen bij één van de aangesloten hotels op top bestemmingen.

De ontvanger van deze hotel specials giftcard kan kiezen uit meer dan 4000 verschillende hotels voor een heerlijke overnachting. De giftcard kun je alleen online inwisselen via de aanbieder. Dit doe je op de website van hotelspecials. Hier vind je een overzicht van alle aangesloten locaties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Het aanbod varieert van kleine hotels in de natuur tot de grootste hotels midden in een grote stad. Zo vind iedereen de perfecte overnachting!

Op de website vind je verder meer informatie over de giftcard en kun je het Hotelcadeau inwisselen. Je kunt de geldigheid en het saldo van giftcard niet online controleren. Deze worden alleen vermeld in de mail die je ontvangen hebt na het bestellen van je hotelbon.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik HotelCadeau inleveren?


HotelCadeau kan je inleveren op de website van HotelSpecials.nl.

Hoe werkt HotelCadeau?


Met HotelCadeau kan je een hotelovernachting boeken op de website van HotelSpecials.nl. Je hebt de keuze uit ruim 2500 hotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Eventuele restwaarde van je HotelCadeau blijft geldig, bijbetaling is mogelijk. Per boeking kun je maximaal één gift card verzilveren.

Hoe lang is HotelCadeau geldig?


De waarde van je HotelCadeau is geldig tot 3 jaar na de aanschafdatum.
tracking pixel