Jewel Card

Vind je het ook zo moeilijk om een sieraad uit te kiezen voor een ander? Wil je zeker weten dat de ontvanger het sieraad ook leuk vindt? Geef dan de Jewel Card cadeau, een leuk en origineel cadeau! Met deze giftcard kan de ontvanger het bedrag wat op deze kaart staat besteden bij één van de honderden aangesloten juweliers in de buurt. Dankzij dit unieke product is de ontvanger niet gebonden aan een bepaalde juweliersketen!

De Jewel Card cadeau geven

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een vrouw? Dan zit je met het geven van sieraden altijd goed! Alleen smaken verschillen en niet iedere vrouw vindt hetzelfde mooi. Om niet met de verkeerde ketting, armband, horloge of ander sieraad aan te komen, geef je de Jewel Card! Deze giftcard kan door de ontvanger besteed worden aan het gehele assortiment van de deelnemende juweliers.

Geef het juiste sieraad cadeau met de Jewel Card. Dit cadeau is ideaal als je op zoek bent naar een cadeau voor een geliefde, vriendin, familielid of kennis. En het past ook nog eens bij elke gelegenheid van verjaardag tot jubileum. Voor een overzicht van alle aangesloten juweliers kun je kijken op de website van de giftcard. Op de website vind je verder meer informatie over de giftcard en kun je het saldo controleren.

De Jewel Card: het beste cadeau om te geven als je iemand een sieraad cadeau wil doen.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Jewel Card inleveren?


De Jewel Card kan bij honderden aangesloten juweliers besteed worden. Op de website van Jewel Card kan je alle aangesloten juweliers vinden.

Hoe werkt de Jewel Card?


Met de Jewel Card kan je bij honderden aangesloten juweliers betalen. De Jewel Card is een plastic pas en werkt als een pinpas. Op de website van Jewel Card kan je alle aangesloten juweliers vinden.

Het bedrag hoeft niet in één keer uitgegeven te worden. Wanneer niet het hele bedrag wordt besteed blijft het resterende bedrag geldig. Zo kan de Jewel Card in meerdere keren worden uitgegeven.

Hoe lang is de Jewel Card geldig?


Na activatie van de Jewel Card is deze Giftcard 2 jaar geldig. Zorg er dus voor dat het volledige bedrag binnen 2 jaar besteed is bij één van de aangesloten juweliers!
tracking pixel