Giftcards.nl Keuzekaart

Wanneer je het moeilijk vindt om een keuze te maken uit het assortiment op Giftcards.nl, is de Giftcards.nl Keuzekaart de ideale oplossing!

Met de Giftcards.nl Keuzekaart geef je de ontvanger namelijk zelf de mogelijkheid om een keuze te maken uit het aanbod cadeaukaarten op Giftcards.nl. Met de cadeaubon kun je meerdere betalingen op Giftcards.nl doen. Bij de eerste betaling zijn de verzendkosten zelfs gratis!

  • Al verkrijgbaar vanaf €10
  • Geldigheidsduur: 2 jaar
  • Keuze uit meer dan 80 cadeaubonnen en geschenken van onder andere Media Markt, Bol.com, Zalando, Bijenkorf, Efteling, VVV en Boekenbon!

De zakelijke cadeaubon

Het vinden van het juiste cadeau voor een groep mensen kan lastig zijn en veel tijd kosten. Waarom zou je onnodig tijd verspillen, terwijl je met de Giftcards.nl Keuzekaart altijd goed zit? De ontvanger kan op Giftcards.nl kiezen uit meer dan 80 cadeaubonnen én geschenken zoals wijn, chocolade of verzorgingsproducten. De keuzekaart is geldig op alle producten in onze shop.

Zakelijke voordelen

  • Vanaf €100 gratis verzending
  • Op rekening betalen (Proforma factuur)
  • Vanaf 500 cadeaubonnen een custom-made verpakking conform eigen huisstijl of wensen

Meer informatie? Bel op werkdagen tussen 08.30 – 16.30 uur bereikbaar naar 088-0064151 of stuur een e-mail naar support@giftcards.nl.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.
De Giftcards.nl Keuzekaart is als betaalmethode te gebruiken op Giftcards.nl. De Keuzekaart is geldig op het gehele assortiment, er kunnen zowel cadeaubonnen als geschenken mee betaald worden.Met de Giftcards.nl Keuzekaart kan de ontvanger zelf een cadeaubon of geschenk uitzoeken op Giftcards.nl. De ontvanger heeft hierbij keuze uit meer dan 80 giftcards van onder andere Bol.com, Media Markt, Wehkamp, Zalando, ICI Paris XL, Intratuin, GAMMA, Praxis en diverse geschenken.

In het betaalmenu selecteert de ontvanger vervolgens de Giftcards.nl Keuzekaart als betaalmethode. Bij de eerste bestelling zijn de verzendkosten t.w.v. €1.49 gratis (mits de bestelling door de brievenbus past).

Nuttige tips voor het gebruik van de Keuzekaart


De ontvanger kan meerdere bestellingen afrekenen met de Giftcards.nl Keuzekaart. De gratis verzending geldt alleen op de eerste bestelling.

alt

Het is mogelijk om een of meerdere cadeaubonnen en/of geschenken te bestellen.

alt
De Giftcards.nl Keuzekaart is na datum van uitgifte 2 jaar geldig, tenzij anders is vermeld.
tracking pixel