Nationale EntertainmentCard
Tags: dvd, cd, games,

Nationale EntertainmentCard

De Nationale EntertainmentCard is de digitale opvolger van de bekende Platen&CD Bon en het leukste cadeau van Nederland! Met de Nationale EntertainmentCard kan je bij meer dan 400 winkels in heel Nederland (entertainmentwinkels, warenhuizen, videotheken en SEE Tickets, ook online) muziek, dvd’s, games en tickets kopen. Deze giftcard is onbeperkt geldig en bij alle aangesloten winkels en webwinkels in delen te besteden.

Entertainmentcard bestellen

Bestel de Nationale Cadeaubon gemakkelijk en snel via Giftcards.nl. De tegoedbon is te besteden bij honderden Nederlandse winkels en webshops. Een Nationale EntertainmentCard is dus een ideaal cadeau als je niet weet wat je moet geven!

Tegenwoordig beperkt het assortiment waaruit de ontvanger kan kiezen zich niet tot slechts muziek en films. De bon kan ingewisseld worden voor vele producten uit allerlei categorieën. De giftcard kun je besteden aan onder andere muziek, sieraden, houten speelgoed en nog veel meer! Het aanbod waaruit de ontvanger kan kiezen is zo uitgebreid dankzij de vele winkels waar de giftcard ingeleverd kan worden. Je kunt niet alleen met de bon betalen bij bijvoorbeeld de V&D of de Primera, ook online bij verschillende webshops wordt deze geaccepteerd. Zo is de kaart geldig op alle producten van onder andere Bol.com, Seetickets.nl en Tvoranje.nl.

Ga naar de website van de Nationale Entertainmentcard om het tegoed van jouw giftcard te controleren. Op de website vind je verder meer informatie over de giftcard en een overzicht van alle webshops en fysieke winkels die de cadeaubon accepteren.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Nationale EntertainmentCard inleveren?


De Nationale EntertainmentCard kan je bij meer ruim 400 winkels in heel Nederland besteden en in de webwinkels van onder andere Bol.com en Nedgame.

De Nationale EntertainmentCard kan onder andere bij de volgende winkels worden besteed:
  • FAME
  • Game Mania
  • Nedgame
  • Saturn
  • V&D
  • Plato
  • Velvet Music
  • Bol.com
  • En vele zelfstandige platenzaken, entertainmentwinkels en videotheken


Om winkels bij jou in de buurt te zoeken kan je kijken op de website van de Nationale EntertainmentCard.

Hoe werkt de Nationale EntertainmentCard?


De Nationale EntertainmentCard is bij ruim 400 winkels te besteden. Wanneer je bij één van deze winkels producten hebt uitgezocht, geef je tijdens het betalen de Nationale EntertainmentCard aan de kassamedewerker om te betalen.

Bij online besteding van de Nationale EntertainmentCard op één van de websites die deze giftcard accepteert, dien je de stappen tijdens het betaalproces te volgen en krijg je uitgebreid instructies hoe verder te gaan.

Wanneer niet het gehele bedrag van de Nationale EntertainmentCard wordt besteed blijft het resterende tegoed op jouw giftcard staan.

Hoe lang is de Nationale EntertainmentCard geldig?


De Nationale EntertainmentCard is onbeperkt geldig. Het tegoed wat op de Nationale EntertainmentCard staat, is in delen te besteden in de diverse aangesloten winkels en webshops.
tracking pixel