Nationale Tijdschriftenbon

Wil je iemand een leuk cadeau geven en houdt hij of zij van lezen? Maak de ontvanger blij met zijn of haar favoriete tijdschrift en geef de Nationale Tijdschriftenbon cadeau! Met deze cadeaukaart kan er een abonnement op een dagblad of tijdschrift naar keuze worden uitgezocht. Zelf een tijdschrift uitzoeken om aan iemand te geven, kan een pittige opgave zijn. Van welke genre houdt iemand? En misschien heeft hij of zij al wel een abonnement op een bepaald magazine. Deze giftcard is daarom het ideale geschenk voor iedere lezer.

Een leescadeau geven

Iemand een leuk magazine schenken is niet eenvoudig. Smaken verschillen en wat de één leuk vindt om te lezen, vindt de ander oersaai. Maar dankzij Giftcards.nl is het makkelijk geworden om een leescadeau te geven! Als je de Nationale Tijdschriftenbon geeft, geef je altijd het juiste tijdschrift. Je kunt giftcards bestellen van €10 tot €150. Met deze giftcard kan de ontvanger zelf een magazine naar keuze uitzoeken. Één van de voordelen is dat het gekozen abonnement automatisch stopt na de aangegeven periode.

De giftcard kun je inwisselen op de website van de Nationale Tijdschriftenbon. Je kunt de giftcard alleen online inwisselen. Ga naar de inwissel pagina en voer de unieke code in om je cadeaukaart te verzilveren. Vervolgens kun jij een abonnement naar keuze uitzoeken. Staat er meer tegoed op je kaart dan dat het gekozen magazine kost, dan blijft het resterende bedrag staan voor een volgende aankoop. Het is ook mogelijk om meerdere bonnen tegelijk te verzilveren of met een andere betaalmethode bij te betalen wanneer het abonnement duurder is.

Het duurt 3 tot 6 weken voordat je het eerste nummer van je abonnement binnen hebt.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Nationale Tijdschriftenbon inleveren?


De Nationale Tijdschriften bon kan je inwisselen op de website van de Nationale Tijdschriftenbon.

Op deze website heb je de keuze uit meer dan 350 verschillende tijdschriften en dagbladen. Enkele bekende titels waaruit gekozen kan worden:
  • Linda
  • Privé
  • Elsevier
  • De Telegraaf
  • Buitenleven
  • gezondNU
  • Mama
  • NUsport
  • Veronica Magazine


Voor alle titels kijk je op de website van de Nationale Tijdschriftenbon.

Hoe werkt de Nationale Tijdschriftenbon?


Op de website van de Nationale Tijdschriftenbon kan je de giftcard inwisselen voor een tijdschrift- of dagbladabonnement. Er is keuze uit meer dan 350 titels en alle abonnementen stoppen automatisch na de aangegeven periode!

Nadat je het gewenste tijdschrift of dagblad hebt gekozen kan je gaan afrekenen. Tijdens het betaalproces wordt om de persoonlijke code op de giftcard gevraagd om te betalen. Wanneer het abonnement duurder is dan de waarde op de Nationale Tijdschriftenbon kan je eenvoudig bijbetalen. Is het abonnement goedkoper dan het aanwezige tegoed op je giftcard? Dan blijft het overgebleven tegoed staan!

Hoe lang is de Nationale Tijdschriftenbon geldig?


De Nationale Tijdschriftenbon is twee jaar geldig. Je hoeft dus niet in één keer het gehele tegoed op te maken.
tracking pixel