De Baron komt naar de Efteling deze zomer, nu jij nog! Terug naar het overzicht
01-07-2015:

De Baron komt naar de Efteling deze zomer, nu jij nog!

Het is nu echt zo ver. De zomer is er! Zon, vakantie en dagjes er op uit. Wat zijn jouw plannen deze zomer?

Vandaag is de opening van de nieuwe Efteling attractie "Baron 1898". Tegelijkertijd begint ook het zomerseizoen en is het park langer open!

Maak jouw dag compleet met een bezoek aan een van de betoverende live shows. Breng jij binnenkort ook een bezoek aan de Efteling?


Openingstijden voor de zomerperiode

De normale openingstijden zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur. In de zomer heeft de Efteling aangepaste openingstijden zodat bezoekers extra lang kunnen genieten van hun magische dag uit. Het park is in de zomerperiode iedere dag tot 20.00 uur open en op zaterdag zelfs tot 24.00 uur! Laat je verrassen in een Wereld vol Wonderen.

Nieuwe attractie Efteling


De Baron 1898 opent vandaag voor het publiek! De Efteling is al een tijd bezig met de bouw van deze nieuwe achtbaan en gisteren konden enkele waaghalzen de attractie al uitproberen tijdens de officiële opening. Nu is het tijd voor jou! Ben jij moedig genoeg om deze nieuwe attractie te proberen? De Baron 1898 vertelt het verhaal van Baron Gustave Hooghmoed die goud wil delven in een mijn. De beschermers van de grond "de Witte Wieven" proberen de delving te saboteren. Je gaat in een trein omhoog tot ruim 30 meter van de grond waarna je in een vrije val naar beneden gaat. Vervolgens raas je met volle snelheid loopings en kurkentrekkers door.

De zomerfeesten van de Efteling

Vanaf vandaag tot en met 31 augustus is het park iedere zaterdag open tot 24.00 uur. Op deze dagen vinden het Negen Pleinen Festijn plaats in de Efteling. Tijdens de Festijn avonden vind je entertainment op diverse locaties in het hele park. Zo kun je bijvoorbeeld naar het Witte Paard Plein waar je samen met familie en vrienden terug kunt naar de tijd van Moulin Rouge of waan je in de oosterse wereld op het Fata Morganaplein. Tijdens de zomeravonden kun je dansen, springen, luisteren en genieten van uniek amusement. De zaterdag wordt muzikaal afgesloten door een gastartiest.

Ben je op zoek naar een leuk zomers cadeau? Wat dacht je dan van de Efteling giftcard voor een heerlijke zomerdag in het pretpark!

Bekijk Efteling giftcardtracking pixel