Een giftcard geven als Valentijnscadeau Terug naar het overzicht
02-02-2015:

Een giftcard geven als Valentijnscadeau

Valentijnsdag komt er weer aan! De dag waarop jij laat blijken hoeveel je van je partner houdt. En hoe kun je dat beter doen dan door een valentijnscadeau te geven? Verras jouw geliefde met een romantisch en leuk cadeau! Vind je het moeilijk om het juiste valentijnscadeau te vinden? Geen zorgen, Giftcards.nl biedt hulp. Met een leuke giftcard geven zit je altijd goed! Op Giftcards.nl vind je meer dan 80 verschillende kaarten dus het kan nog een heel karwei zijn om het juiste cadeau te kiezen. Daarom hebben wij uitgezocht welke giftcards vorig jaar rond Valentijnsdag het best verkocht zijn. Hieronder vind je de top drie Valentijn giftcards voor hem, haar en samen.

Valentijnscadeau voor hem

Zet jouw man vandaag in het zonnetje en geef hem een leuke giftcard als valentijnscadeau. Op Giftcards.nl vind je verschillende kaarten die hij zeker leuk zal vinden, maar waar te beginnen? Vorig jaar bleken de volgende giftcards voor hem populair te zijn:

- Bol.com Cadeaukaart
De bol.com cadeaukaart was vorig jaar met stip de meest verkochte giftcard voor hem. Met dit valentijnscadeau geef jij hem dan ook de keuze uit meer dan vijf miljoen producten. Grote kans dat hij het perfecte cadeau zelf vind - en jij kunt met de eer strijken.
- Fonq.nl Giftcard
De Fonq.nl Giftcard bleek ook populair afgelopen valentijn. Logisch, ook deze giftcard geeft hem een ruime keuze uit diverse producten. Plus bij de webshop heb je jouw bestelling (vaak) al de volgende dag in huis als je besteld vóór 24.00 - voor je gaat slapen dus.
- Media Markt Cadeaukaart
Komt jouw partner vaak bij de Media Markt? Dan is de Media Markt Cadeaukaart het ideale cadeau. Vorig jaar stond deze giftcard op de derde plaats. De ontvanger kan kiezen uit het gehele assortiment van de winkel - ook inwisselbaar in de webshop.

bol.com cadeaukaartFonq.nl giftcardMedia Markt Cadeaukaart

Valentijnscadeau voor haar

Uit onderzoek blijkt dat 15% van de Amerikaanse vrouwen zichzelf bloemen stuurt met Valentijn. Het is dus belangrijk om een valentijnscadeau voor haar te vinden - ook omdat 53% van de vrouwen hun vriend anders dumpt. De druk om met het juiste cadeau te komen wordt dan groot. Het perfecte valentijnscadeau kan ze ook het best gewoon zelf uitzoeken. Met een giftcard geef je haar het perfecte cadeau zonder te veel moeite te moeten doen. Verras haar met één van de populairste kaarten van vorig jaar.

- Hunkemöller Gift Card
De Hunkemöller Gift Card werd vorig jaar met de valentijn het meest gekocht. Terecht, want dit is natuurlijk een cadeau voor jullie allebei. Zij voelt zich sexy en zelfverzekerd in een nieuw lingerie setje en hij heeft iets om naar te kijken, een win-win situatie.
- ICI PARIS XL Gift Card
Bijna iedere vrouw is dol op parfum, cosmetica en andere verzorgingsproducten, dus het is niet heel vreemd dat de ICI PARIS XL Gift Card een populair valentijnscadeau voor haar is. Zo kan zij zelf haar favoriete geurtje of een ander product kiezen uit het gehele assortiment van de beautyspecialist.
- Bijenkorf CadeauCard
Als je haar een Bijenkorf CadeauCard geeft, kan zij kiezen uit het ruime assortiment van topmerken bij het warenhuis.

Hunkemöller Gift CardICI PARIS XL Gift CardBijenkorf CadeauCard

Valentijnscadeau voor twee

Het cadeau dat altijd goed is, is het samen doorbrengen van quality time. Ga samen iets leuks doen met één van de ‘Er Op Uit’ giftcards. Zo kunnen jij en je geliefde van elkaar genieten. De populairste ‘doe’ giftcards van vorig jaar:

- RestaurantCadeau
Aandacht voor elkaar en lekker eten - wat wil je nog meer op de meest romantische dag van het jaar. Uit eten met het RestaurantCadeau is het perfecte cadeau. Deze giftcard kun je besteden bij meer dan 1.000 restaurants in heel Nederland.
- BioscoopCadeau
Zijn jullie allebei filmliefhebbers? Dan kun je natuurlijk samen een film naar keuze pakken met het BioscoopCadeau. Bemachtig een ‘love seat’ en jullie avond kan niet meer stuk.
- HotelCadeau van Hotel Specials
Hebben jullie allebei wat meer tijd over? Plan dan een weekendje weg en overnacht in één van de vele hotels met het HotelCadeau.

RestaurantCadeauBioscoopCadeauHotelCadeau

Bekijk alle valentijnskaartentracking pixel