Geniet van de beste optredens met een Podium Cadeaukaart Terug naar het overzicht
23-06-2015:

Geniet van de beste optredens met een Podium Cadeaukaart

Genieten van cultuur in de stralende zon. Het seizoen vol concerten, festivals en openluchttheater is gearriveerd. Dan komt het goed uit dat wij op Giftcards.nl een gloednieuwe giftcard aan het assortiment hebben toegevoegd. Vanaf vandaag koop je bij ons de Podiumkaart. Ideaal om al die tickets voor geplande uitjes mee te betalen. Laat de zomer maar komen!

Koop tickets met de Podium Cadeaukaart van Giftcards.nl

De waarde op de Podiumkaart kun je gebruiken voor het aanschaffen van tickets bij meer dan 250 Nederlandse podia. Als je graag een voorstelling bezoekt in plaatselijke theaters dan kun je de Podiumkaart vrijwel altijd gebruiken als betaalmethode. Online kun je de code van je giftcard invoeren en aan de kassa kun je de kaart gewoon afgeven.

Tegenwoordig worden er ook veel tickets verkocht via andere partijen. Zo heb je de Nationale Theaterkassa waarbij je de Podiumkaart on- en offline kunt inleveren. Als je graag concerten en festivals bezoekt dan kun je met je Podiumkaart terecht bij Eventim en Ticketmaster. Bij Eventim kun je online betalen met giftcard, bij Ticketmaster bezoek je één van de geselecteerde fysieke ticketverkooppunten.

Een greep uit de optredens voor de komende maand

Wil je weten uit wat voor een optredens je allemaal kunt kiezen? In de uitgaansagenda kun je bekijken waar je de Podiumkaart deze en volgende maand voor kunt gebruiken. Musicalliefhebbers kunnen bijvoorbeeld naar The Sound of Music en Billy Elliot. Ook kun je nog concerttickets aanschaffen voor onder andere St. Vincent in Paradiso (Amsterdam) en Trijntje Oosterhuis. Het tegoed op je Podiumkaart is onbeperkt houdbaar. Dit betekent dus dat je niet gelijk hoeft te kiezen. Ook na de zomer is er nog genoeg om van te genieten, waaronder de start van het nieuwe theaterseizoen!

Vergeet de Podiumkaart niet te activeren

Zonder activeren wordt het lastig om de giftcard te gebruiken. Je kunt de Podiumkaart gemakkelijk activeren op de website van Podium Cadeaukaart. Hiervoor ga je naar Podium Cadeaukaart activeren en kies je voor de optie Registreren. Vul de kaart- en activatiecode in en klik op Kaart activeren. Meer hoef je niet te doen! Omdat je het complete tegoed niet gelijk uit hoeft te geven, kun je op de website ook je saldo checken, je kunt verzilverpunten vinden én de uitgaansagenda bekijken.

Begin je zomer goed en koop vanaf vandaag de Podiumkaart bij Giftcards.nl!

Bekijk de Podium Cadeaukaarttracking pixel