Nieuw: HEMA Cadeaukaart, KARWEI KadoKaart en Wellness Giftcard Terug naar het overzicht
04-03-2016:

Nieuw: HEMA Cadeaukaart, KARWEI KadoKaart en Wellness Giftcard

Het assortiment van cadeaukaarten op Giftcards.nl wordt alsmaar uitgebreid, zo zijn er nu drie nieuwe cadeaukaarten bijgekomen. Je kunt vanaf nu ook een HEMA Cadeaukaart, KARWEI KadoKaart of Wellness Giftcard cadeau geven met Giftcards.nl.

Waarom je deze kaarten cadeau moet geven


HEMA Cadeaukaart
De HEMA heeft het al-le-maal. Of je nou op zoek bent naar make-up, kleding of een agenda. Je kunt het er allemaal vinden. Om nog maar niet te te spreken over de woonaccessoires met vrolijke printjes en kleuren.
Ook heeft HEMA natuurlijk de MOAM collectie, met hilarische items waaronder het welbekende rookworst shirt. Is er iemand in je omgeving die iedere week wel even in de HEMA te vinden is? Dan zit je natuurlijk goed met deze giftcard.

KARWEI KadoKaart
Kriebels om je huis een make-over te geven? We kennen het. Bij KARWEI kun je je geluk niet op. Van muurverf tot hanglampen, van opbergkasten tot aan vloerkleden, je kunt alle kanten op. Ook hebben ze een vtwonen collectie, waar je helemaal blij van wordt. Heb je een interieur-liefhebber in je omgeving, die helemaal wild wordt van deze items? Dan is deze cadeaukaart natuurlijk hét ideale cadeau.

Wellness Giftcard
Ontspannender dan dit gaat het niet worden! Heerlijk relaxen in een hete sauna, bubbelen of een gezichtsbehandeling. Het is mogelijk met de Wellness Giftcard. Hiermee kun je onder andere terecht in de Veluwse Bron, de Zwaluwhoeve of Elysium. Eén ding is zeker: je gaat een relaxte dag tegemoet. Wie ga jij in de watten leggen met deze cadeaubon?

Meer dan 80 cadeaukaarten!

Nu deze drie cadeaukaarten aan het assortiment van Giftcards.nl zijn toegevoegd, hebben we meer dan 80 cadeaukaarten in ons assortiment. Dus er is voor ieder wat wils! Wil je meer informatie over de nieuwe cadeaukaarten? Bekijk dan snel de specifieke pagina’s voor deze kaarten.

HEMA Cadeaukaart KARWEI KadoKaart Wellness Giftcardtracking pixel