Nieuw! Pathé Thuis Terug naar het overzicht
22-05-2015:

Nieuw! Pathé Thuis

Wil je nog graag Gooische Vrouwen 2, The Maze Runner of Exodus: Gods and Kings kijken? Filmliefhebbers hoeven de deur niet meer uit om de laatste films uit de bioscoop te zien! Op Giftcards.nl vind je vanaf nu Pathé Thuis. Met deze giftcard kun je genieten van duizenden films, gewoon thuis op de bank.

Altijd de nieuwste films zien

Filmkenners willen altijd de nieuwste films zien en een giftcard is natuurlijk leuk om te geven als je niet weet van welke films de ontvanger houdt. Maar je wilt natuurlijk niet dat jouw cadeau op de kast blijft liggen als de ontvanger het te druk heeft voor een avondje uit. Met de toevoeging van de Pathé cadeaukaart kan de ontvanger gewoon thuis blijven voor de beste films.

Voordelen Pathé Thuis

Bij Pathé Thuis zie je de nieuwste films die kort geleden nog in de bioscoop draaiden. Maar je kunt ook kiezen voor één van de oudere kaskrakers (vanaf 2008)! Je kunt selecteren op onder andere genre, aanbevelingen en nieuwe releases. De films zijn allemaal voorzien van het beste beeldkwaliteit en een Nederlandse ondertiteling. En je kunt ze bekijken op je televisie, PC en op de tablet en game console via de Pathé Thuis app. Wat wil je nog meer!?

Inwisselen van de Pathé cadeaukaart

Heb jij de Pathé cadeaukaart ontvangen? Dan heb je het geluk dat je twee films naar keuze mag kijken! De code wissel je in op de website van Pathé Thuis. Je hebt wel een account nodig. Deze kun je gratis en binnen enkele minuten aanmaken. Vervolgens kun je inloggen, een film selecteren en de code van de Pathé cadeaukaart als betaalmiddel gebruiken. Je kunt direct de gekozen film kijken! De films komen in standaard (SD) kwaliteit en blijven een jaar na uitgifte geldig.

Bekijk de Pathé Cadeaukaarttracking pixel