Nieuwe geschenken om je cadeau nog leuker te maken Terug naar het overzicht
23-12-2015:

Nieuwe geschenken om je cadeau nog leuker te maken

We hebben goed nieuws voor je! Wellicht was je al bekend met de geschenken die je bij een giftcard kan geven om je cadeau helemaal af te maken. Maar we hebben enkele nieuwe geschenken die je nog niet kent, het geschenken assortiment van Giftcards.nl is namelijk uitgebreid. Niet alleen is de wijncategorie een aantal soorten rijker, maar er is ook een nieuwe categorie bijgekomen: geluksmunten. Maak je cadeau nog verrassender en geef één van de nieuwe geschenken.

Verras met een geluksmunt

Wil je graag geluk toevoegen aan je giftcard? Geef dan een geluksmunt cadeau. Zo wens je iemand geluk toe en laat je weten dat je er voor die persoon bent. Je vriend, moeder, broer of iemand anders kan de geluksmunt altijd bij zich dragen en geeft hem of haar een veilig gevoel. Er zijn ook speciale geluksmunten: de Carpe Diem, de I love you, de Beschermengel en de Lucky You munten met elk hun eigen ontwerp en tekst. Voor elke speciale gelegenheid is er een geluksmunt, maar je kan deze natuurlijk ook zomaar geven. Gewoon, voor een extra steuntje in de rug bijvoorbeeld. Bovendien betaal je voor het verzenden van de geluksmunt, naast de standaard €0,99, geen extra verzendkosten.

Geef een heerlijke fles wijn cadeau

Geef je toch liever wat anders? Neem dan eens een kijkje bij onze wijnen. Er is voor elke feestelijke gebeurtenis een bijpassende wijn te vinden. Nu is er al helemaal genoeg keuze, want we hebben nog nieuwe wijnen toegevoegd. Bestel eens een fles wijn van Condor Peak bij je cadeau. Zo is je cadeau helemaal af en wordt de ontvanger extra verrast. Ben je toch benieuwd naar ons nieuwe merk? Probeer dan een fles van Passimento Romeo & Juliet’s Wall, die zijn naam te danken heeft aan Julia’s muur in Verona. Of je nu gaat voor een romantisch of vriendschappelijk gebaar, met een fles wijn maak je de belevenis van je cadeau nog leuker.

De nieuwe geschenken bestel je eenvoudig online. Je kunt ze geven bij iedere giftcard, dus ook bij de Giftcards.nl keuzekaart. Bestel je nieuwe geschenk snel en geniet van de lekkere wijn of ervaar het geluk van de geluksmunt.

Bekijk de nieuwe geschenkentracking pixel