Wat geef jij voor Vaderdag? Terug naar het overzicht
01-06-2015:

Wat geef jij voor Vaderdag?

Op 21 juni is het weer Vaderdag. Het moment om je vader in de schijnwerpers te zetten! Daar hoort natuurlijk een leuk cadeau bij. Maar wat moet je hem geven? Het blijkt dat het voor velen niet altijd even gemakkelijk is om een Vaderdag cadeau te kopen. Maak het jezelf niet moeilijk en geef het beste geschenk: quality time. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een leuke belevenis te geven. Welke belevenis geef jij? Dankzij het DoeCadeau en de Pluim kan ieder type vader verrast worden met het perfecte cadeau!

Een belevenis cadeau geven

Op Giftcards.nl kun je kiezen uit diverse belevenis giftcards zoals de Pluim of het DoeCadeau. Met deze twee kaarten geef je de leukste activiteiten en uitstapjes! Geen enkele vader is hetzelfde en zo kan hij zelf kiezen wat hij graag zou willen doen. Om je te helpen hebben we een aantal type vaders en bijpassende belevenissen voor je op een rijtje gezet! Zit jouw vader er tussen?

De altijd actieve vader
Is jouw vader altijd bezig met sporten en actief leven? Vind je hem bijvoorbeeld regelmatig met een voetbal of in de sportschool, dan zijn er genoeg actieve belevenissen waar hij veel plezier van kan hebben. Zo kan hij gaan kitesurfen of brandingkajakken met het DoeCadeau of capoeira leren met de Pluim.

De ik-geniet-van-het-bourgondische-leven vader
Eten, drinken en genieten van het leven, beschrijven deze woorden jouw vader? Geef de levensgenieter dan een Pluim cadeau zodat hij lekker kan genieten van bubbels met fingerfood of juist actief aan de slag kan met het leren maken van sushi.

De adrenaline-zoekende vader
Jouw vader is altijd op zoek naar een flinke adrenaline stoot? Dan verblijd je deze thrillseeker vast met ice karten, indoor skydiven of een dag in Walibi met het DoeCadeau. Ook de Pluim is een zeer geschikt geschenk. Hiermee kan hij bijvoorbeeld valkenieren of leren vliegen in een watervliegtuig.

De ik-ben-heel-hip vader
Heeft je pa een baard, ouderwetse bril en loopt hij regelmatig - bewust - rond in vintage kleding? Dan heb je te maken met een Hipster vader. Geef hem eens één van de volgende workshops met een Pluim: scheren met open mes, stencil art grafitti of gitaarles.

De ik-ben-ongelooflijk-mannelijk vader
Is jouw vader stoer en houdt hij met name van bier, vrouwen en klussen? Dan is hij waarschijnlijk een echte macho man. Ga samen kamperen in de Ardennen met het DoeCadeau of geef hem een Pluim waarmee hij bijvoorbeeld naar House of Bols, 4x4/4WD of Zips ’n Ropes kan gaan.

Win een Pluim ter waarde van €50!

Maak je jouw vader blij met één van deze belevenissen? Bestel dan snel jouw giftcard want speciaal voor Vaderdag hebben wij een leuke weggeef actie. Als jij op Giftcards.nl een bestelling plaatst tussen 1 juni en 17 juni, maak je kans op een Pluim van €50! Deze kun je aan je vader geven of gewoon lekker voor jezelf houden. Hieronder lees je meer over de voorwaarden van deze actie:

Actievoorwaarden
  • Als je vóór 17 juni 2015 op Giftcards.nl bestelt maak je automatisch kans op een Pluim t.w.v. €50.
  • De winnaar wordt op onze Facebook pagina bekendgemaakt. Binnen 30 dagen dient de winnaar een e-mail te sturen naar support@giftcards.nl o.v.v. Vaderdag winactie, met hierin zijn of haar adresgegevens en het bestelnummer.
  • De winnaar ontvangt de Pluim, vanwege veiligheidsredenen, nog niet geactiveerd. De giftcard moet geactiveerd worden voordat hij kan worden besteed.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De actie loopt tot 17 juni 2015.

Bekijk Pluim Cadeaubon Bekijk DoeCadeautracking pixel