Wat moet je cadeau geven voor Moederdag? Terug naar het overzicht
01-05-2015:

Wat moet je cadeau geven voor Moederdag?

Binnenkort is het weer zover, op 10 mei vieren we het moederschap. Heeft jouw moeder het ook al een paar keer ‘’nonchalant’’ laten vallen? Deze dag gaat namelijk helemaal om haar en daar wordt vaak flink gebruik van gemaakt. Ze wil graag eens lekker verwend worden voor het feit dat ze altijd voor jou klaar staat. Het liefst met een leuk cadeau en veel aandacht. Maar wat weet jij over deze speciale dag? Wist je bijvoorbeeld dat Moederdag pas in 1925 in Nederland is geïntroduceerd en dat het niet overal op dezelfde dag wordt gevierd? Om te zorgen dat jij goed voor de dag komt, hebben wij een aantal leuke weetjes over wat moeders krijgen en graag willen op een rijtje gezet.

Wat krijgen ze voor Moederdag?

In Nederland viert bijna iedereen Moederdag en de meesten geven hun moeder hierbij een cadeau. Ruim de helft (52%) van de Moederdag cadeaus zijn bloemen. Heb je nog geen idee wat je voor moederdagcadeau moet geven? Geef een giftcard. Het blijkt dat het geven van een cadeaubon in populariteit stijgt, voornamelijk onder mannen en jongeren. Dit is niet heel vreemd want met een giftcard geef je jouw moeder altijd het juiste cadeau!

Wat willen ze krijgen voor Moederdag?

Moeders krijgen graag een cadeau en een beetje extra aandacht is ook mooi meegenomen. Ze willen het liefst dat op deze dag alles voor ze wordt gedaan - te beginnen met een ontbijt op bed - en dat cadeau komt er dan natuurlijk nog gewoon bij! Het is niet even gemakkelijk om moeders tevreden te stellen maar er wordt verwacht dat je wel een poging waagt. Hoog op het verlanglijstje staan Beauty & Wellness cadeaus zoals een giftcard waarmee ze lekker in de watten wordt gelegd of een bon om een dagje (samen) te shoppen.

Win het Moederdag Verwenpakket!

Bestel vóór 7 mei 2015 en maak kans op een compleet Moederdag Verwenpakket met daarin een ICI Paris XL Gift Card t.w.v. €50, Kneipp Douche Favourites en een Voor Jou! chocoladereep.

Actievoorwaarden:
  • Als je vóór 7 mei 2015 op Giftcards.nl bestelt maak je automatisch kans op het Moederdag Verwenpakket.
  • De winnaar wordt op onze Facebook pagina bekendgemaakt. Binnen 30 dagen dient de winnaar een e-mail te sturen naar support@giftcards.nl o.v.v. “Moederdag winactie”, met hierin zijn of haar adresgegevens en het bestelnummer.
  • De winnaar ontvangt het Moederdag Verwenpakket met daarin een ICI Paris XL Gift Card t.w.v. €50, Kneipp Douche Favourites en een Voor Jou! chocoladereep. De Gift Card moet nog geactiveerd worden voordat hij besteed kan worden.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De actie loopt tot 7 mei 2015. Deze actie is inmiddels verlopen. De winnaar is bekendgemaakt op facebook.com/giftcards.nl

Een fijne Moederdag!

De leukste giftcards voor moedertracking pixel