Win een Keuzekaart t.w.v. €100,- Terug naar het overzicht
10-12-2015:

Win een Keuzekaart t.w.v. €100,-

Het jaar zit er alweer bijna op. Nog even en dan zijn we weer heerlijk kerst aan het vieren met familie en vrienden. Samen genieten van een kerstdiner, muziekje erbij en elkaar verrassen met cadeaus. Ben jij nog op zoek naar leuke kerstcadeaus voor onder de kerstboom? Denk dan eens aan een gift card van Giftcards.nl. Met een gift card kan de ontvanger namelijk zelf een cadeau uitkiezen, waardoor je zeker weet dat het in de smaak valt.

Om het bestellen van kerstcadeaus op Giftcards.nl nog leuker te maken, hebben wij nu een actie waar je vast heel blij van wordt. Als je bij ons een gift card bestelt, maak je kans op een Keuzekaart t.w.v. €100,-. Een leuk cadeau voor jezelf of om weg te geven. De keuzekaart biedt verschillende mogelijkheden. De ontvanger kan namelijk zelf één of meerdere cadeaubonnen uitkiezen op Giftcards.nl. Het maakt niet uit of diegene van elektronica of mode houdt, alles is mogelijk. Zo weet je in ieder geval zeker dat je kerstcadeau in de smaak valt.

Actievoorwaarden:

  • De actie loopt van 11 december tot 21 december
  • Je doet automatisch mee aan de winactie als je in de actieperiode een bestelling plaatst op Giftcards.nl
  • De prijs is uniek en gekoppeld aan het ordernummer van de winnaar
  • Op onze Facebook pagina wordt de winnaar bekendgemaakt aan de hand van zijn of haar ordernummer. Vervolgens kan diegene een e-mail naar ons sturen met het onderwerp “Kerstwinactie”, met hierin zijn of haar e-mailadres en adresgegevens.
  • De prijswinnaar ontvangt eenmalig een Keuzekaart t.w.v. €100,- van Giftcards.nl op het opgegeven huisadres. Voordat je de cadeaubon kunt besteden, moet deze eerst nog geactiveerd worden.

Er kan niet worden gecorrespondeerd over de uitslag.

Deze actie is verlopen.

Bekijk onze kerstcategorietracking pixel