Nintendo eShop Card
Tags: Nintendo, Wii, DSi, 3DS,

Nintendo eShop Card

Met de Nintendo eShop Card maak je de Nintendo Gamer blij! Met deze giftcard kan de bezitter van een Nintendo Wii, DSi (XL) of 3DS allerlei games en kanalen voor zijn of haar game console bestellen en downloaden.

Nintendo eShop Card bestellen

Bij Giftcards.nl kun je eenvoudig en snel online je Nintendo eShop Card bestellen. Deze giftcard heeft een waarde van €15 en kun je gebruiken voor het kopen van nieuwe Nintendo games en toepassingen. De tegoedbon moet je eerst inwisselen voordat je er producten mee kunt kopen in de eShop. Het inwisselen kan op een Nintendo apparaat via de eShop, Nintento DSi Shop of het winkelkanaal van de Wii.

Je wisselt de Nintento eShop Card in via je account. Hiervoor heb je een werkende internetverbinding nodig en je console. Als je ingelogd bent, ga je naar het hoofdmenu in de eShop waar je de optie hebt om het saldo van je account op te waarderen. Dit kun je doen met de giftcard door de 16-cijferige code in te voeren. Deze code vind je op de achterkant van de kaart. Let op dat de gekochte cadeaubonnen alleen ingewisseld kunnen worden in de winkels waar de euro ondersteund wordt.

Het ideale cadeau voor de gamer!
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.
De Nintendo eShop Card kun je inleveren in het Nintendo Wii-winkelkanaal, de Nintendo DSi shop en de Nintendo eShop.
Met de Nintendo eShop Card kun je terecht voor downloads van spellen en kanalen in het Nintendo Wii-winkelkanaal, de Nintendo DSi shop en de Nintendo eShop. Je vind het juiste kanaal in je game console.

Wanneer je een spel wilt downloaden en gaat betalen wordt er gevraagd om de unieke Nintendo eShop Card code. Deze code vind je op de achterkant van je Nintendo eShop Card.

De Nintendo eShop Card is beschikbaar met een bedrag van 15 euro.
De Nintendo eShop Card is 1 jaar geldig.
tracking pixel