dinsdag, 17 augustus, 2021

Het nieuwe schooljaar lonkt!

Natuurlijk is het logisch dat we de komende tijd af en toe met weemoed terugdenken aan die heerlijke zomerdagen op het strand, maar het is goed om ook vooruit te kijken. Laten we dit keer het naderende eind van de zomervakantie positief benaderen!
Het begin van een nieuw schooljaar, studiejaar of van een werkperiode brengt vaak aangename verrassingen met zich mee. Nieuwe klasgenoten of collega’s ontmoeten en interessante vakken of projecten waarmee we aan de slag gaan, kunnen zeer inspirerend zijn. Het leven zou trouwens toch ook maar saai worden als we alleen maar vakantie zouden hebben ;).
Een nieuw begin, op wat voor manier dan ook, wacht op ons! Om dit begin nog wat extra glans te geven, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Een nieuwe laptop, telefoon of tablet kan bijvoorbeeld goed van pas komen. Maar ook nieuwe kleding kan bijdragen aan een fijne, zelfverzekerde start. Daarnaast is het tijdig aanschaffen van alle boeken en benodigde schoolspullen, voor de scholieren onder ons, zeker ook van groot belang.
Je weet immers wat ze zeggen; een goed begin, is het halve werk!

Bij Giftcards.nl helpen wij je graag op weg. We hebben een aantal cadeaukaarten uitgelicht die absoluut goed van pas komen. Met deze cadeautips zal niemand dit jaar onvoorbereid van start gaan!

1. MediaMarkt Giftcard

Als we het hebben over benodigde elektronica voor het nieuwe schooljaar, dan is de link met MediaMarkt makkelijk gelegd. Bij deze grote elektronica keten vind je o.a. laptops, chromebooks, tablets, monitoren, printers en computeraccessoires. De MediaMarkt Giftcard is dus een ideaal geschenk, voor een goede voorbereiding aan het begin van een nieuwe school-, studie- of werkjaar. Studeren of werken wordt toch een stuk fijner met een mooie, nieuwe laptop. Je krijgt gelijk zin om aan de slag te gaan! Verras dus nu iemand met deze handige cadeaukaart.

2. de Bijenkorf Cadeaukaart

De cadeaukaart van de Bijenkorf kan op veel vlakken goed besteed worden. Ook voor de voorbereidingen op het nieuwe schooljaar, ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres. Je koopt hier allerlei essentiële benodigdheden zoals elektronica, laptoptassen, organizers, agenda’s, schrijfgerei, notitieboeken en nog veel meer handige accessoires die het leven van een scholier, student of andere harde werker makkelijker maken. Daarnaast vind je bij de Bijenkorf ook alles op gebied van mode en persoonlijke verzorging. De gelukkige ontvanger van deze giftcard kan met dit cadeau dus op alle vlakken goed voor de dag komen, aan het begin van dit schooljaar!

3. Nationale Keuze Cadeaukaart

Wil je er echt zeker van zijn dat je cadeau goed besteed wordt, dan is de Nationale Keuze Cadeaukaart altijd een goede optie! Met deze cadeaukaart heeft de ontvanger keuze uit meer dan 150 populaire cadeaukaarten. Opties zijn o.a. Wehkamp, HEMA, Rituals, Diner Cadeau, Fashion Giftcard, Zalando en Lees! Cadeau. Hij of zij kan dus helemaal zélf bepalen waar de cadeaukaart aan uitgegeven wordt. Of het nu gaat om schoolspullen, elektronica, kleding of persoonlijke verzorging, met de Nationale Keuze Cadeaukaart kan de ontvanger nog alle kanten op! Denk bijvoorbeeld aan een etentje om de vakantie goed af te sluiten en het begin van het schooljaar te vieren. Verras nu iemand met dit veelzijdige cadeau!

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!

ZAKELIJKE BESTELLING?
Benieuwd naar meer informatie over zakelijke bestellingen?
Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur!
Ook voor gepersonaliseerde cadeaukaarten, feestelijke verpakkingen en andere leuke extra's ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag verder!