SuperTrash Giftcard

Het perfecte cadeau voor een fashion liefhebber? Dan sla je de plank niet mis met een SuperTrash Gift card. De ontvanger heeft de keuze uit niet alleen kleding, maar ook allerlei accessoires zoals tassen, telefoonhoesjes, parfums en meer. Het is zeker weten een cadeau waar een vrouw blij van wordt! Wie wil er nou geen item van Olcay in de kast hebben hangen?

SuperTrash Gift card

Wie kent SuperTrash niet? Het is een enorm succesvol en internationaal merk. Bij Giftcards.nl kun je nu terecht voor een SuperTrash Gift card. Binnen een paar simpele stappen kun je dit cadeau bestellen, waarbij je de keuze hebt uit waarden die variëren van €5 tot €150. Wanneer je op een werkdag voor 16.00 bestelt, heb je de kaart morgen al in huis!
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de SuperTrash Giftcard besteden?


De SuperTrash Giftcard kun je op verschillende plekken inleveren. Zoals in de ST Studio brandstores in Den Haag, Haarlem of Utrecht. Daarnaast kun je de giftcard ook online inleveren bij www.supertrash.com of www.ststudio.com.

Hoe werkt de gift card van SuperTrash?


De giftcard van SuperTrash kun je gebruiken om mee te betalen in de ST Studio brandstores of online. Staat er te weinig tegoed op je kaart? Dan kun je het overige bedrag bijbetalen. Wanneer je nog tegoed over hebt, kun je dit bedrag voor de volgende aankoop gebruiken!

Hoelang is de SuperTrash Gift card geldig?


Je hebt na activatie van de kaart maar liefst één jaar lang de tijd om deze uit te geven. Tijd genoeg dus om iets moois uit te kiezen!
tracking pixel