Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Heb je geen idee wat je iemand cadeau moet geven? Geef dan een (romantisch) weekendje weg aan iemand. Dit is het perfecte cadeau voor iedereen die er even tussenuit wilt. En deze giftcard maakt dat mogelijk! Op de website van de Weekendjeweg.nl Cadeau Card kun je kiezen uit overnachtingen bij vele hotels en bungalowparken in Nederland maar ook in het buitenland. Dit is niet zomaar een cadeau; met dit cadeau geef je nieuwe herinneringen. Het perfecte cadeau om te geven voor iedere gelegenheid.

Weekendjeweg.nl Cadeau Card online kopen

Verras een geliefde, vriend, vriendin, familielid of kennis met een weekendje weg. Op Giftcards.nl kun je eenvoudig en snel een Weekendjeweg.nl Cadeau Card online kopen. De giftcard kun je al bestellen vanaf €15. Met dit weekendje weg cadeau kun je iemand heerlijk verwennen met een overnachting in een luxe hotel.

Een heerlijk weekendje weg geef je cadeau met een Weekendjeweg.nl Giftcard. Een overnachting in een andere stad is een super cadeau om te geven en onvergetelijk om te krijgen. De ontvanger van deze giftcard kan zelf een hotel kiezen waar hij of zij een of meerdere overnachtingen doorbrengt. Er kan een keuze gemaakt worden uit duizenden hotels en bungalows in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Een gedenkwaardige stedentrip, een ontspannen weekend in een wellness hotel of een paar actieve dagen in de natuur, het kan allemaal met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card! Waar kies jij voor?

Op de website van Weekendjeweg.nl vind je een overzicht van alle aangesloten locaties waar jij de giftcard kunt inwisselen. De giftcard kun je verzilveren tijdens het boeken van jouw weekend weg. Meer informatie over de Weekendjeweg.nl Cadeau Card vind je op de website.

Laat je meenemen door Weekendjeweg.nl!
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Cadeau Card inleveren?


Op de website van Weekendjeweg.nl en BungalowS.nl kun je de Cadeau Card van Weekendjeweg.nl inleveren.

Je kunt overnachtingen reserveren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Hoe werkt de Weekendjeweg.nl Cadeau Card?


Op de website van de Weekendjeweg.nl en BungalowS.nl kan je de Cadeau Card gebruiken voor een reservering bij één van de 2.000 hotels en 550 bungalows in binnen- en buitenland. Tijdens het betaalproces wordt om het unieke kaartnummer gevraagd om te betalen. Volg de verdere instructies om de reservering te bevestigen.

Hoe lang is de Cadeau Card van Weekendjeweg.nl geldig?


Als je de Weekendjeweg.nl Cadeau Card voor 31 maart 2018 hebt gekocht, dan is deze 5 jaar geldig. Kaarten gekocht na 1 april 2018 hebben een geldigheid van 3 jaar. Wanneer de waarde van de Cadeau Card hoger is dan het bedrag van de boeking, blijft de restwaarde staan.
tracking pixel