Wijn Cadeau
Tags: Wijn Cadeau

Wijn Cadeau

Wijn is een van de populairste cadeaus om te geven. Dat is niet gek, want zodra er iets te vieren valt – of dat nu een verjaardag, jubileum of een opening is – komt een fles wijn al snel op tafel. Een fles wijn cadeau geven kan lastig zijn, omdat smaak heel persoonlijk is. Wat de een lekker fruitig vindt, is voor de ander veel te zoet. Met Wijn Cadeau geef je een keuze uit meer dan 400 wijnen. De ontvanger kan de fles wijn eenvoudig online bestellen bij Abels Wijnen. Daar kun je ook terecht voor accessoires zoals een wijnkoeler of flessenstop. Met deze gift card kiest de ontvanger zelf het perfecte wijn cadeau uit!

Wijn Cadeau geven

Je bestelt Wijn Cadeau in waarden tussen €15 en €150. De gift card is vervolgens te verzilveren op www.wijn-cadeaukaart.nl. Voor het wijnaanbod, dat bestaat uit witte, rode, mousserende en dessertwijnen, word je automatisch doorgelinkt naar de webshop van Abels Wijnen waar je met Wijn Cadeau kunt afrekenen. Accessoires kun je direct op de website www.wijn-cadeaukaart.nl aanschaffen.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Wijn cadeau besteden?


Je kunt Wijn Cadeau besteden op www.wijn-cadeaukaart.nl en bij Abels Wijnen. Voor het wijnaanbod op www.wijn-cadeaukaart.nl word je automatisch doorgestuurd naar de webshop van Abels Wijnen.

Hoe werkt Wijn Cadeau?


Zodra je de gift card hebt ontvangen, kun je hem activeren op Giftcards.nl. Uit veiligheidsoverwegingen worden onze gift cards altijd inactief verzonden. Na activatie kun je Wijn Cadeau gebruiken als betaalmiddel op www.wijn-cadeaukaart.nl en in de webshop van Abels Wijnen.

Hoe lang is de Wijn cadeau geldig?


Wijn Cadeau is na activeren 1 jaar geldig.
tracking pixel