YourGift Card

Is er binnenkort een verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid? Maar heb je even geen inspiratie? Geen nood! Met YourGift weet je zeker dat je goed zit. De ontvanger kan er namelijk alle kanten mee op. Of diegene nou van winkelen, sporten of relaxen houdt - alles is mogelijk!

YourGift bestellen

De oude YourGift themakaarten - zoals YourGift Wine & Dine - zijn vervangen door deze cadeaukaart. Het bestellen van de nieuwe cadeaubon van YourGift kan heel gemakkelijk op Giftcards.nl. In slechts enkele stappen ligt de kaart bij je op de deurmat. Je hebt de keuze uit verschillende bedragen, variërend van €10,- tot €150,-. Zo kan je het cadeau altijd perfect afstemmen op de wensen van de ontvanger. Twijfel dus niet langer en kies voor deze veelzijdige giftcard!
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is de YourGift Card te besteden?


Ben jij de gelukkige ontvanger van een cadeaukaart van YourGift? Dan kun je kiezen uit meer dan 6000 (online) winkels, om je tegoed te besteden. Wil je weten welke winkels bij jou in de buurt aangesloten zijn? Kijk dan op https://www.yourgift.nl/verkoop-verzilverpunten/welke-winkels/. Veel shopplezier!

Hoe werkt de YourGift Card?


Nadat je YourGift geactiveerd hebt op Giftcards.nl, kun je deze besteden bij alle deelnemende (online) winkels in Nederland. Betalen bij een webshop kan eenvoudig door het kaartnummer en de code in te vullen bij de betaalmethoden. Het is natuurlijk ook mogelijk om je cadeaukaart mee te nemen naar de winkel en hiermee af te rekenen. Wanneer je niet voldoende tegoed op je kaart hebt staan, is het mogelijk om het resterende bedrag bij te betalen. Heb je nog resterend tegoed op je kaart staan? Gebruik je kaart gerust nog een keer.

Hoe lang is een YourGift cadeaubon geldig?


Het tegoed op jouw YourGift cadeaukaart is onbeperkt geldig. Echter zal er 2 jaar na activering van de kaart maandelijks een minimale vergoeding van €0,35 worden ingehouden. Dit wordt gedaan om de garantie en de geldigheid van de kaart te waarborgen. Het tegoed is 100% veilig, gegarandeerd door het EGI waarborg.
De oude YourGift cadeaukaarten kun je nog steeds activeren en inleveren.
tracking pixel