Friday, 22 April, 2022

Top cadeau tip voor 12 mei Dag van de zorg: Zorgheld Keuze Cadeaukaart

Ik vind het knap: al die zorgmedewerkers die dag en nacht voor hun medemens klaar staan. Die ondanks de hoge werkdruk blijven zorgen voor zieken, zwakkeren en hulpbehoevenden in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en in de thuiszorg. Dat altijd klaarstaan voor anderen niet vanzelfsprekend is, bewijst de speciaal voor deze zorgverleners in het leven geroepen ‘Dag van de Zorg’. De Dag van de Zorg is elk jaar op 12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale die van zorgen voor anderen haar levensdoel maakte.

Uitgelezen kans voor de Zorgheld Keuze Cadeaukaart

Werken in de zorg is voor velen een roeping. Je bent ervoor geschikt of niet. Maar dat je je werk met liefde doet, wil niet zeggen dat je daarvoor niet in het zonnetje gezet mag worden. Zorgverleners zijn hard nodig en dus is de Dag van de Zorg de uitgelezen kans om alle werkenden in de zorgsector eens te bedanken voor hun fantastische inzet. Daarom voelden wij ons geroepen een giftcard in het leven te roepen, speciaal voor alle zorgverleners in het land: de Zorgheld Keuze Cadeaukaart. Cadeau te doen van 10 – 150 euro in zowel een fysieke giftcard als een digitale versie die per e-mail verzonden kan worden. Een ideaal presentje om alle medewerkers van zorginstellingen eens flink te bedanken!

Ieder z’n eigen cadeau

Het mooie van die Zorgheld Keuze Cadeaukaart is dat je eigenlijk iedere zorgverlener zijn of haar eigen giftcard naar keuze geeft. Eenmaal in het bezit van deze cadeaukaart is deze namelijk in te wisselen voor meer dan 150 verschillende giftcards. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een giftcard voor. Om je een indruk te geven volgt hier een overzicht van giftcards waarvoor de Zorgheld Keuze Cadeaukaart vaak wordt ingewisseld:
 

  1. Sauna & Wellness Cadeaukaart
  2. Diner Cadeau
  3. Zalando Cadeaubon
  4. Hotel Giftcard
  5. ICI PARIS XL Giftcard
  6. Rituals Giftcard
  7. Foot Locker Giftcard
  8. Hunkemöller Cadeaubon
  9. Klus Cadeau
  10. Decathlon Cadeaubon
Wij nemen de zorg uit handen

Denk je nu: ‘ik zoek voor de verzorgenden in mijn zorgorganisatie nog een passend cadeau voor de Dag van de Zorg’, zoek dan niet verder. Bij Giftcards.nl nemen we je graag die zorg uit handen. We helpen je met zoeken naar de perfecte cadeaubon en personaliseren ze met het logo van jouw zorginstelling. Tot slot voegen we ook een persoonlijke boodschap voor de medewerkers bij en worden de giftcards fysiek per post verzonden. Zorginstellingen kunnen per factuur betalen en regel je het voor 17.00 uur, dan worden de giftcards nog dezelfde dag verstuurd. Als je meer wilt weten, staat ons team je graag met raad en daad terzijde! 

Legio mogelijkheden

Naast de Zorgheld Keuze Cadeaukaart zijn er nog tientallen giftcards te vinden in ons assortiment, voor sportieve zorghelden tot zorghelden die buiten werktijd graag met de laatste mode meegaan. Je vindt het hele assortiment van meer dan 200 cadeaukaarten van topmerken op onze website. Maar wat je ook doet: vergeet jouw zorghelden niet te bedanken op de Dag van de Zorg! Benieuwd naar ons volledige assortiment? Neem snel een kijkje!