dinsdag, 30 maart, 2021

15 april = Secretaressedag, wie verras jij?

Donderdag 15 april is het Secretaressedag! Een mooi moment om onze secretaresses, maar natuurlijk ook secretarieel medewerkers, management assistenten of andere onmisbare helden van kantoor eens goed in het zonnetje te zetten! Ben je voor deze officiële feestdag op zoek naar een cadeau voor de 'spinnen in het web' binnen het bedrijf? Giftcards.nl heeft de leukste cadeaus voor je op een rij gezet...

1. Nationale Keuze Cadeaukaart

Met de veelzijdige Nationale Keuze Cadeaukaart geef je meer dan 150 cadeaukaarten in één! De ontvanger kiest zelf uit ons ruime assortiment cadeaukaarten. O.a. Rituals, de Bijenkorf, ICI Paris XL, Wehkamp, Nike, HEMA en Zalando.

2. Douglas Cadeaubon

Voor de heerlijkste geuren en mooiste cosmetica ben je bij Douglas aan het juiste adres. Met de Douglas Cadeaubon geef je een cadeau waar iedereen blij van wordt!

3. de Bijenkorf Cadeaukaart

Met de Bijenkorf Cadeaukaart kan de ontvanger naar hartenlust shoppen in alle filialen én in de webshop van het meest luxueuze warenhuis van Nederland. Je vindt hoe dan ook het ideale cadeau in het ruime assortiment van meer dan 300.000 artikelen.

4. Rituals Giftcard

De Rituals Giftcard zal bij iedereen in de smaak vallen! De luxueuze collectie gezichtsverzorging en home & body-producten van Rituals staat garant voor vele geluksmomentjes!

5. Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

Jouw gewaardeerde collega verrassen met een moment van welverdiende ontspannning? Geef de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart! Te besteden bij meer dan 85 sauna’s, thermen en wellnesscentra.

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!

ZAKELIJKE BESTELLING?
Benieuwd naar meer informatie over zakelijke bestellingen?
Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur!
Ook voor gepersonaliseerde cadeaukaarten, feestelijke verpakkingen en andere leuke extra's ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag verder!