woensdag, 3 april, 2019

4 kledingbonnen waarmee je goed zit

Een nieuwe G-Star broek, sportieve NIKE schoenen of mooie trui van Calvin Klein? Leuk om als cadeautje te geven. Lastiger is om in te schatten of het past. Qua maatvoering en stijl. Goed dus om voor een kledingbon te gaan. Thuis of in de winkel kan er direct besteld worden. Jij bepaalt om welk bedrag het gaat.

De leukste kledingbonnen

Bij Giftcard.nl vind je kledingbonnen voor Zalando en de Bijenkorf. Ook kun je voor specifieke merken als Hunkemöller, NIKE en CoolCat gaan. Leuk om zomaar cadeau te doen, voor een verjaardag of als bedankje. Bij Giftcard.nl kun je zelf bepalen voor welk bedrag je gaat en direct afrekenen. Voeg een eigen boodschap toe, een extraatje en feestelijke verpakking. Zo maak je het persoonlijker.

Cadeaubon Zalando

Zalando is een internationale speler en heeft een enorm aanbod. Dit reikt van schoenen, jassen, broeken en truien tot accessoires of prachtige lingerie. Alle merken zijn vertegenwoordigd bij Zalando en voor elk prijsje is er iets te vinden. Het retourproces van Zalando werkt feilloos, waardoor je gemakkelijk kunt ruilen als het niet bevalt. Met een kledingbon van Zalando weet je zeker dat je slaagt.

Cadeaubon Bijenkorf

Voor wie het fijn vindt om kleding te passen is de Bijenkorf ideaal. Naast de duurdere kleding is er regelmatig uitverkoop, waardoor je merkkleding kunt kopen voor een scherpe prijs. Ook met een cadeaubon van enkele tientjes kun je daardoor leuke items kopen. Ben je uitgekeken bij de dames- en herenafdeling? Ga dan naar een andere verdieping. Hier vind je het juiste gereedschap voor in de keuken, luxe delicatessen of mooie badkamerartikelen. Uitgewinkeld? Dan kun je heerlijk lunchen in de brasserie of koffie drinken en een taartje eten.

Cadeaubon Hunkemöller

Als je het lastig vindt om dat spannend setje zelf te kopen. Zeg je hetzelfde met een cadeaubon van Hunkemöller. Je kunt online kijken en naar de winkel gaan. Hunkemöller blinkt uit als het om betaalbaarheid en kwaliteit gaat. Ieder seizoen komen er nieuwe setjes uit. Spannende setjes om indruk mee te maken of degelijke materialen waar je een tijd mee doet.

Cadeaubon NIKE

NIKE is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen een topatleet mag zijn. Of je nu dol bent op hardlopen, basketbal, voetbal of een andere sport. Bij NIKE vind je er passende kleding en accessoires voor. Zoek je naar trendy sneakers of een comfortabel outfit? Ook daarin biedt NIKE mogelijkheden. Met deze cadeaubon kun je naar een NIKE store of eenvoudig online bestellen. Een sportief cadeau voor iemand die het verdient.