maandag, 14 augustus, 2023

Back to School!

Waar de een al staat te springen om de schoolbanken weer in te duiken, kan voor de ander de zomervakantie niet lang genoeg duren. Of je nu naar school gaat, studeert of werkt, binnenkort moeten we er allemaal weer aan geloven. Back to school, back to business!
Een goed begin is het halve werk en speciaal daarom heeft giftcards.nl een aantal top cadeautips op een rijtje gezet. Verras nu iemand met een van de onderstaande cadeaukaarten en hij of zij gaat gegarandeerd goed het nieuwe schooljaar tegemoet!

1. Coolblue Cadeaukaart

De Coolblue Cadeaubon komt altijd van pas, maar zeker aan het begin van een nieuw schooljaar! Je geeft de ontvanger de vrijheid om te kiezen binnen het uitgebreide assortiment van Coolblue, met meer dan 30.000 producten. Of het nu gaat om een nieuwe laptop, printer, tablet, of andere benodigde elektronica, bij deze winkel vind je echt alles om weer goed voorbereid naar school of naar werk te gaan. De ontvanger heeft de keuze om online in de webshop of in een fysieke winkel zijn/haar slag te slaan. Bestel 'm nu!

2. Hema Cadeaukaart

Hema is, als het gaat om handige back to school spullen, absoluut the place to be! Geef je iemand de Hema Cadeaukaart zo vlak voordat het schooljaar weer begint, dan weet je zeker dat de ontvanger dit cadeau goed zal besteden. Schriften, pennen, mappen en andere essentiële benodigdheden kunnen bij deze winkel ruimschoots worden ingeslagen. Let's get back to school met de Hema Cadeaukaart!

3. bol.com Cadeaukaart

Bol.com is met maar liefst 36 miljoen verschillende producten, echt van alle markten thuis. Dus zeker aan het begin van het nieuwe school-/studiejaar, is de bol.com Cadeaukaart een ideaal geschenk. Of de ontvanger nu werkt, naar school gaat of studeert, hij of zij kan met deze cadeaukaart gegarandeerd alles aanschaffen wat er nog nodig is om zo soepel mogelijk het jaar te beginnen. Verras nu iemand met de bol.com Cadeaukaart!

4. Nationale Bioscoopbon

Voor sommigen is het best een overgang om, na zo'n heerlijk rustgevende vakantie, weer aan de slag te moeten gaan. Als de werkdruk toeneemt en het (huis)werk zich opstapelt, is het juist ook belangrijk om wel voor genoeg ontspanning te blijven zorgen. Trakteer daarom iemand op de Nationale Bioscoopbon! Deze cadeaukaart is zowel in de webshop als in de aangesloten bioscopen en filmtheaters te besteden. Met dit cadeau geef je iemand een uitje om naar uit te kijken! 

Zakelijke bestelling?

Op zoek naar een zakelijk geschenk? Bekijk hier ons complete assortiment van ruim 200 giftcards. Combineer deze met één van onze luxe cadeaupakketten en jouw geschenk is klaar om bezorgd te worden. Ook kunnen wij dit cadeau voor je personaliseren - met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Om het nog makkelijker te maken kun je bij ons ook eenvoudig op factuur bestellen. Wil je hier meer informatie over of wens je een offerte te ontvangen? Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Wij helpen je graag verder!

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!