woensdag, 15 maart, 2023

Cadeau inspiratie bij een nieuw huis

Ook al doorkruis je de hele wereld en kom je op prachtige plekken, toch heb je het meestal nergens beter dan thuis. Oost west, thuis best. Je kan wel zeggen dat dit eeuwenoude gezegde toen en ook nu nog, op de meeste mensen van toepassing is. Al moet je uiteraard wel eerst een fijn huisje zien te vinden om te kopen of huren en dát is helaas, in vergelijking met 'vroeger', niet altijd even makkelijk.

Maar, we dwalen af, als je dan eenmaal die juiste plek hebt gevonden, het huis van je dromen, dan begint de lol pas echt. Het klussen en vervolgens het inrichten! Het omtoveren van een aantal betonnen muren tot het paleisje waar jij je thuis, aldus het gezegde 'best', voelt. Een paar extra handen komen tijdens dit proces meestal goed van pas en (om even terug te komen op de titel hierboven ;)) dit is uiteindelijk misschien ook wel het beste cadeau wat je iemand met een nieuw huis kan geven. Alleen stel nou dat jij beschikt over twee linker handen, maar je wil tóch graag iets doen of iets nuttigs betekenen voor iemand die net verhuisd is?

Kijk, dan schieten wij van giftcards.nl je graag te hulp. Wij hebben hieronder een aantal cadeautips op een rijtje gezet waar jij een nieuwe huiseigenaar heel blij mee zal maken! Dus ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand met een nieuw huis? Lees dan zeker verder!

1. Alles-in-1 Keuze voor Huis & Tuin

De Alles-in-1 Keuze voor Huis & Tuin van Exclusives is met stip onze beste cadeautip voor iemand die net een huis heeft gekocht of voor iemand die simpelweg van klussen houdt. De gelukkige ontvanger wisselt deze giftcard in voor cadeaubonnen van o.a. GAMMA, MediaMarkt, Klus Cadeau, Vtwonen, V&D en ga zo maar door. Met in totaal meer dan 150 opties om uit te kiezen, kan de ontvanger met dit cadeau exact dat uitzoeken wat hij of zij nodig heeft om het nieuwe huis tot in de puntjes perfect te maken!

2. GAMMA Cadeaukaart

Als je dan zelf geen grote klusser bent, maar toch graag een nuttig en praktisch cadeau wil geven aan iemand met een nieuw huis (waar nog het één en ander aan moet gebeuren;)), ga dan voor de GAMMA Cadeaukaart! Deze cadeaukaart is zowel in één van de GAMMA winkels te besteden, als online in de webshop. Voor allerlei soorten gereedschap, verf, deuren, douchekoppen en noem het maar op is GAMMA de place to be.  Met keus uit meer dan 30.000 artikelen, vindt de ontvanger altijd wat hij of zij nodig heeft!

3. vtwonen Giftcard

De vtwonen Giftcard is hét cadeau waar je iemand met een nieuw huis gegarandeerd ook heel blij mee kan maken (als het klussen eenmaal achter de rug is ;)). Deze giftcard wordt door de ontvanger eenvoudig online besteed, in de webshop van vtwonen. Hier vindt hij of zij alles op het gebied van wonen en interieur. Of je nu voor een nieuw huis op zoek bent naar meubels, woondecoratie, verlichting of kookgerei, met dit cadeau slaagt echt iedereen!

4. fonQ Giftcard

Ook de fonQ Giftcard is een top cadeau als het gaat om het inrichten van een nieuw huis. Heeft de ontvanger nog wat inspiratie of keuzehulp nodig, dan is hij/zij in de webshop van fonQ helemaal aan het juiste adres. Met een hoofd vol goede ideeën voor de perfecte inrichting, stelt fonQ op gebied van meubels, verlichting en woonaccessoires vervolgens zeker niet teleur! Verras nu iemand met deze giftcard en geef de ontvanger de kans om zijn/haar droominrichting te verwezenlijken!

5. Huis & Tuin Cadeau

Als laatste in dit rijtje, een heel veelzijdig cadeau waar iemand die net een nieuw huis heeft, werkelijk alle kanten mee op kan: Huis & Tuin Cadeau! Deze cadeaukaart kan door de ontvanger ingewisseld worden bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra! Zoals bijvoorbeeld bij Riviera Maison, Trendhopper, maar ook bij Praxis en zelfs online in de webshop van Wehkamp. Eén ding is zeker, met Huis & Tuin Cadeau wordt het realiseren van dat ideale huis een stuk makkelijker!

Zakelijke bestelling?

Op zoek naar een bijzonder zakelijk geschenk? Bekijk hier ons complete assortiment van ruim 200 giftcards. Combineer deze met één van onze luxe cadeaupakketten en jouw geschenk is klaar om bezorgd te worden. Ook kunnen wij dit cadeau voor je personaliseren - met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Om het nog makkelijker te maken kun je bij ons ook eenvoudig op factuur bestellen. Wil je hier meer informatie over of wens je een offerte te ontvangen? Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Wij helpen je graag verder!

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!